Terassiunelmia vol. 470

Meidän tämänhetkisissä terassikalusteissa ei oikeastaan ole mitään vikaa. No onhan ne vähän kuluneet ja käytetyt mutta käsittely öljyllä saa ne varmasti taas jos ei ihan kukoistamaan niin ainakin näyttämään ihan hyvältä. Syksyn tullen tuolit saat kätevästi kasaan ja varastoon. Ja pöytä on tähänkin asti talvehtinut ihan vaan terassilla katoksen alla. Kovapuu kestää yllättävän hyvin.  Mutta, mutta törmäsin Jyskin Facebook sivulla aivan ihaniin tuoleihin, jotka sopisivat meille loistavasti. Jos vilautan teillekin vähän. Ihan vähän vaan, ja samalla unelmoin ihan pikkuisen. Sillä onneksi unelmointi ei maksa mitään.

Kysymyksessä on siis HOKKSUND tuoli, jossa jalat ovat öljyttyä FSC-kovapuuta ja istuinosa mustaa UV-suojattua muovia. Tuolien kaveriksi FURUSET tiikkipöytä alumiini jaloin. Kokoakin tällä pöydällä olisi meidän tarpeisiin ihan riittävästi (L105 x P209 x K75 cm).

 

Collage.jpg

 

56828.jpg

Kuvat: www.jysk.fi

 

Toisaalta onhan meillä etuterassi, voisihan sinne muutaman tuolin laittaa. Mutta miten näitä sitten säilyteltäisiin, kun ei niitä saa kasaankaan? Voisikohan näitä hyödyntää kuitenkin sisällä?

 

P.S. Mä tein taas super nopean extempore hankinnan minimiehen huoneeseen tori.fi:tä. Ehkä jo loppuviikosta pääsen esittelemään teille uuden ”varsin hintavan” hankintani. Pienen pieni kauneuskäsittely ja siitä tulee varmasti bueno. Ja se sopii minimiehen valtakuntaan, kuin nenä päähän. Ainakin luulen niin.

Satu / Rauharentola - -

4 kommenttia “Terassiunelmia vol. 470

  1. Kesäkalusteiden säilytyspaikka on tärkeä,että miten tuolit ja pöytä mahtuu tilaan.Meille tulee lasiterassu,niin osa saakin kalusteista olla siellä.Viime syksynä ostin jyskin tuolit ja ne saa pinottua päällekäin

    1. Katettu terassi/lasiterassi olisikin ihana niin osan kalusteita voisi säilyttää siellä talven yli melko huoletta. Muutoin tuon säilytettävyys onkin melko tärkeä kriteeri kalusteita hankittaessa. Nuo tuolit on verkkokauppatuote, joten niitä ei varmaankaan voi käydä koepinoamassa missään. Täytynee metsästää käyttökokemuksia, kunhan joku tuolit hankkii :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *