Oltaisiinko seuraavaksi lukijan kotona?

Haluaisitko esitellä kotisi nerokkaat sisustusratkaisut tai vaikkapa kallisarvoiset perintöhuonekalut? Nyt siihen olisi mahdollisuus, sillä Bloggaajan kotona postaussarja saa jatkoa. Nyt kurkistetaan lukijoiden koteihin. Muutama innokas on jo ilmoittautunut mukaan mutta vielä mahtuu moni muukin. Jutun kirjoittaminen on helppoa ja yksinkertaista. Kirjoittelet vain kodistasi haluamasi mittaisen jutun ja otat jokusen kuvan havainnollistamaan kertomaasi. Tyyli on vapaa. Tärkeää on, että juttu on persoonallinen ja kuvastaa hyvin juuri sinun kotiasi sellaisena kuin se on ja sinun sisustusfilosofiaasi tai sen puutetta. Haluaisitko sinä esitellä oman kotisi? Mikäli vastasit kyllä, niin laita postia joko Facebook postilaatikkoon tai kirjoittele osoitteeseen __REMOVE_ME____REMOVE_ME__rauharentola2012@gmail.com niin jutellaan lisää. 

 

rauharentola%20bloggaajan%20kotona.jpg

 

Mä olen tästä vähintäänkin yhtä innoissani kuin Bloggaajan kotona postaussarjasta. Toivottavasti säkin.

Jään odottelemaan postilaatikot täyttävää postitulvaa.

 

4 kommenttia “Oltaisiinko seuraavaksi lukijan kotona?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *