Hyvät unet äitienpäiväksi.

Ja oikeastaan vuoden jokaiselle päivälle. Mulla oli äitienpäivän lahjan suhteen pieni toive, toivoin muutamaa uutta tyynyä vanhojen jo muotonsa menettäneiden makkarin tyynyjen tilalle. Olen aina unelmoinut ihanista muotoutuvista ja pehmeeäkin pehmeämmistä untuvatyynyistä. Sellaisia en kuitenkaan saanut, ehkä sitten seuraavan kerran, kun uusia tyynyjä hankitaan. Sain nimittäin kuitutyynyt, joiden sisus muistuttaa laadukasta untuvaa. Fossflakes™ on ihan uudenlainen kuitutyyppi, joka kieltämättä muistuttaa untuvaa ja se tekee tyynystä kuohkean ilmavan mutta samalla myös sopivan jämäkän. Tyyny on helppo pestä ja kuivata jopa kuivausrummussa. Sen luvataan pitävän kuosinsa ja olla paakkuuntumatta ja kasaan painumatta vaikka sitä pestäisiinkin usein ja paljon. Täytteenä on 70% Fossflakes™ -kuituja ja 30% silikonoituja pallokuituja.

 

DSC_0204%20rauharentola.jpg

 

Ihana vaihtoehto allergisille, jotka haluavat tyynyltään untuvatyynyn mukavavuuksia. Hinnaltaan tämä tyyny on keskivertoinen mutta esimerkiksi juuri tällä hetkellä sen taitaa saada melkoisen hyvään alehintaan. Ja siksipä meilläkin taitaa lähteä muutama muukin tyyny vaihtoon.

 

DSC_0200%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0205%20rauharentola.jpg

 

Varmasti mikä tahansa tyyny voittaa paakuuntuneen vanhan mutta mä olen tyytyväinen meidän tyynyraadin valintaan. Tässä on oikeasti tyyny mun makuun, kunhan se vaan pitää muotonsa pitkään.

 

Vaikka tekisikin mieli toivotella hyvää yötä niin sanonpa kuitenkin mukavaa alkanutta viikkoa. Odotellaan yhdessä aurinkoa.

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *