Escape room home edition

Eilisen naistenillan päätteeksi oli luvassa Escape room home edition sessio, joka kuului mulla ainakin never heard kategoriaan. Ja en tiedä johtuiko se idean esittelytavasta ” viisi ei mahdu samaan makuuhuoneeseen” ja tämän rouvashenkilön likaisesta mielekuvituksesta, että  mulle tuli ensimmäiseksi mieleen jotain aivan muuta, kuin mistä siinä todellisuudessa oli kysymys.

20150515_201333%20rauharentola.jpg

20150515_201250.jpg

20150515_204800.jpg

No mistä siinä sitten oikeasti oli kysymys? Homman idea menee jotakuinkin näin: Tarinan siivittämänä ”pelaajat” lukitaan huoneeseen, jossa sinulla tai ryhmälläsi on 60 minuuttia aikaa vihjeitä ja arvoituksia ratkomalla  löytää koodi, jonka avulla lukitusta huoneesta pääsee pois. Tässä kotiversiossa noudatettiin tuota samaa ideaa mutta tehtävä toteutettiin ilman aikarajaa pareittain, koska makuuhuoneeseen ei siis mahtunut viittä yhtäaikaa. Huone täynnä arvoituksia ja vihjeitä, blondeistakin blondeimpia ajatuskaavioita, hysteeristä naurua ja huokailua. Sitä kaikkea oli Escape room home edition.

20150515_201347.jpg

20150515_201528%20rauharentola.jpg

20150515_204800.jpg

Mielenkiintoinen ja hauska kokemus vaikkakin olin täysin oman mukavuusalueeni ulkopuolella. Mutta enpä tiedä olisinko valmis maksamaan useita kymmeniä euroja kokemuksesta päästä kokeilemaan tätä muualla kuin kotioloissa. Tai ehkäpä olen vaan jänishousu, jolle vanha kunnon Cluedo on jo ihan tarpeeksi jännittävää.

Mutta mikäli sä innostuit tästä niin ainakin Helsingistä löytyy muutamia paikkoja, jossa pääset tätä kokeilemaan. Yhteystiedot löytyy täältä ja täältä.

Oisko susta seikkailemaan suljetussa huoneessa?

Satu / Rauharentola - -

4 kommenttia “Escape room home edition

  1. Itse yritin päästä joskus jostain huoneesta ulos netissä, oli hyvin koukuttavaa. En muista sainko lopulta oven auki. Voisi olla mielenkiintoista kokeilla "oikeaa" huonetta, täytyypä laittaa nuo linkit virtuaalisen korvani taakse 🙂

    1. Varmasti koukuttuisit tähän live pelaamiseenkin. Nyt asiaan hiukan perehdyttäni olen myös kuullut että nuo verkkopelit ovat varsin mielenkiintoisia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *