Lukijan kotona: Magdan kotona

Lukija & bloggari. Kirpputoreja, vintagea ja uusinta uutta. Mustaa ja valkoista. Ja pupuja pöydän alla? Tässä sympaattisessa ja oivaltavassa kodissa asuu nuori kolmehenkinen perhe. Kurkataanpa yhdessä Magdan kotiin ja annetaan hänen itsensä kertoa enemmän kodistaan ja sen sisustuksesta.

Elikkäs, meidän koti, 70-luvun 83neliöinen kerrostalokolmio, omistusasunto. Kolme vuotta on tässä asusteltu. Asunto oli remontoitu lattiasta kattoon edellisen asukkaan toimesta. Me olemme maalanneet seiniä uudelleen sekävasta remontoimme keittiön enemmän omannäköisemmäksi. Kerrostaloksi asunnossamme on todella järkevä pohja.Meillä on avaraa, ei ole käytäviä ja eteisaulasta pääsee keittiön kautta olohuoneeseen ja olohuoneesta taas eteiseen. Lapset ainakin tykkäävät juosta tätä rinkiä. Eteisestä on kulku jokaiseen kodin huoneeseen. Ainut miinus asunnossa on hissittömyys, asumme kolmannessa kerroksessa, mutta tuleepahan harrastettua pakollista hyötyliikuntaa.
kuva7.jpg
kuva8.jpg
kuva9.jpg
testi3.jpg
Meidän sisustustyyli on sopivasti sekaisin kaikkea kivaa. En osaa kategorioida tyyliämme mihinkään tiettyyn ryhmään.Meiltä löytyy uutta, vanhaa, itsetehtyä ja tuunattua. Vanhat huonekalut viehättävät, koska samanlaisia ei ole jokaisellaja niillä on aina jokin tarina kerrottavanaan. Parasta on, kun löytää kirpparilta jotain, mistä voi vielä itse tuunaamallasaada sen oman kädenjäljen näkyviin. Tavoitteenani on ollut hankkia sellaisia huonekaluja, jotka ovat meillä vuosia.
kuva4.jpg
kuva3.jpg
Vuosi sitten kotimme oli hyvin mustavalkoinen. On ollut hauskaa huomata, miten kokoajan kaipaa väriä
ympärilleen enemmän. Vaaleanpunainen ja muutkin pastellivärit ovat meillä nyt todella pop! 
Olen myös todella innostunut viherkasveista ja niitä meiltä nyt löytyykin joka hyllyltä.
Rakastan kaikkia pieniä koriste/sisustusesineitä. Nautin saadessani tehdä erilaisia pieniä asetelmia.
Meillä ovatkin kaikki olohuoneen lipastot täynnä kaikenlaista sisustustavaraa ja kynttilöitä.
kuva3.jpg
kuva10.jpg
kuva22.jpg
kuva1.jpg
Viihdymme tässä asunnossa, mutta olemme haaveilleet jo jonkin aikaa oman kodin rakentamisesta, mutta kaikki aikanaan.

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *