Mietteitä matosta & arvonnan voittaja

Tiistai moikat, kun herää aikaisin päivään saa mahtumaan paljon kaikenlaista. Aamulla kuvailin keittiömme mattoa. Siitä joutuisasti suihkuun ja aamukahvin jälkeen pikavisiitti Helsinkiin. Pikku pikku palaveri töiden tiimoilta ja muutamia kasvokuvia Espan puistossa. Voi, että miten joku ihminen voikaan olla niin kankea kuvissa, toisia ei vaan ole luotu kameran eteen. Vähän shoppailua ja kotiin. Pieni happihyppely kodin ulkopuolella ilman lapsia teki terää, vaikka ei sitä kauan malta pois kotoa pysyäkään.

Mutta sitten siihen mattoon. Eräässä Facebook ryhmässä kyseltiin kokemuksia Ikean MORUM matosta ja mäkin heräsin. Meiltähän sellainen löytyy keittiön lattialta. Alkujaan värinsä puolesta sopivasta ”väliaikaisesta” onkin tullut pysyvä ratkaisu. Ollaan me muutamaa muutakin sovitettu mutta eivätpä ne ole olleet sopivia tavalla tai toisella.  Tämä matto on  tumma graniitinharmaa eli  tarpeeksi harmaa jo harmaalle lattialle.

 

DSC_0201%20rauharentola.jpg

 

Toimii super hyvin keittiössä, on helppo puhdistaa eikä ole pahemmin noussut reunoistakaan. Voin siis todeta, että toimii ääriolosuhteissakin eli lapsiperheessä. Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen matto moniin eri käyttötarkoituksiin. Kuinka en sitä aiemmin ymmärtänytkään kehua.

 

DSC_0202%20rauharentola.jpg

 

DSC_0204%20rauharentola.jpg

 

Matosta hypätäänkin sujuvasti saman sävyn pallovaloihin, jotka taannoin yhteistyössä Kauniin Coton kanssa arvottiin. Onni suosi tällä kertaa nimimerkkiä LL. Isosti onnea ja tunnelmallisia iltoja. Laitan sulle piakkoin sähköpostia, joten tarkkaile siis virtuaalista postilaatikkoasi.

 

Nyt aurinkoista iltapäivää, meillä pidetään pieni halihetki ja sitten ihan pienet päikkärit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *