Lukijan kotona: Lapin taikaa leage buorre.

Tämän postaussarjan myötä olen päässyt kurkistamaan kanssanne moniin kauniisiin koteihin ja samalla saamaan vaikutteita monista erilaisista sisustusfilosofioista. Nyt matkaamme pohjoisimpaan Suomeen ja ihanan utuisen kauniiseen kotiin. Mä olen vaikuttunut ja olen varma, että tässä kodissa on todellista lapin taikaa.
 
 
koti8.jpg
 
 
Heissan.
 
Ja tervetuloa kurkkaamaan kolmihenkisen perheemme kotiin. Asumme vuosi sitten rakentamassamme omakotitalossa pohjoisimmassa Suomessa. Siis tosiaan niin pohjoisessa, että työmatkalla vastaan tulee todennäköisemmin poro kuin auto, postin pakettiautomaatit ovat vieras käsite ja kampaajalla käydään 400 kilometrin päässä.
 
 
koti6.jpg
 
 
Kaikki kiitos siis nettikaupoille, joiden ansiosta nuori mutta sitäkin innokkaampi sisustelija pääsee myös keskellä tuntureita toteuttamaan haaveitaan.
 
 
koti7.jpg
 
 
koti9.jpg
 
 
koti5.jpg
 
 
koti10.jpg
 
 
koti4.jpg
 
 
Olen siis 25-vuotias saamenkielinen toimittaja ja pienen villiviikarin äiti. Rakkaus somistukseen ja sisustukseen syntyi jo yläasteella, jolloin aloin lapsuudenkodissani ahkerasti siirtelemään kynttiläkippoa paikasta toiseen. Sama meininki on jatkunut, kylläkin vain omaksi ilokseni, tähän päivään saakka. Pienen askeleen eteenpäin rakkaassa harrastuksessani otin kuitenkin muutama viikko sitten, kun perustin sisustukseen keskittyvän Instagram-tilini.
 
 
koti2.jpg
 
 
koti11.jpg
 
 
koti13.jpg
 
 
Nuorempana tyylini oli voimakas ja värikäs, 20 vuoden kieppeillä sisustin hyvin minimalistisesti valkoisella ja mustalla ja viime talvena hurahdin totaalisesti pastelleihin ja graafisiin kuvioihin. Persikkaa, minttua ja siksakkia nähdäänkin tällä hetkellä Instagram-kuvissani varmasti kyllästymiseen asti – mutta ei hätää. Ne, jotka minut tuntevat, tietävät, että vieras- ja makuuhuone voivat vaihtaa paikkaa vain sekunneissa ja koko kodin värimaailma mennä uusiksi aamukahvia juodessa.
 
 
koti3.jpg
 
 
koti1.jpg
 
 
koti14.jpg
 
 
Joten, toivotan teidät kaikki lämpimästi tervetulleiksi seuraamaan Instagramiani osoitteessa
Toivon teille ihanaa kesänalkua!

2 kommenttia “Lukijan kotona: Lapin taikaa leage buorre.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *