Alevinkki Sisustuskauppa.com

Muistatteko kuinka mä osallistuin jokin aika sitten Sisustuskauppa.com:in järjestemään sisustuskuva kilpailuun? No joo voittoa siitä kilpailusta ei tullut vaan voitto taisi mennä romanttisen ihanalle kynttiläkuvalle. Mutta eipä mitään kilpailun kautta pääsin kuitenkin  tutustumaan aivan ihaniin Yankee Candle tuoksukynttilöihin sekä huonetuoksuihin. Ja kuinka ollakaan jäin koukuun heti.

 

DSC_0221%20rauharentola.jpg

 

Yankee Candle tuoksukynttilät sisältävät luonnonmukaisia uutteita, jotka on kaikki valmistettu ja testattu yrityksen tiukkojen laatustandardien mukaan. Tuoksukynttilät on valmistettu niin, että tuoksua riittää koko kynttilän paloajan. Yankee Candlen tuoksukynttilöissä käytetään vain 100% puuvillalankoja, ensiluokkaista lasia ja puhtainta mahdollista parafiinivahaa. Ja niitä saa myös tuikkuina. Syötävän herkullisia kynttilöitä ja ah se tuoksu.

 

DSC_0224%20rauharentola.jpg

 

Mun kesän kynttiläostoslistalla on ainakin Pink Grapefruit, summer Scoop ja ja ja. Jos sä et ole muuten vielä tutustunut Yankee Candle kynttilöihin niin nyt on hyvä aika tehdä niin, sillä Sisustuskauppa.comissa on meneillään suuri kesäale, jossa lähes kaikki myydään alehinnoin myös kynttilät. Ja eipä hätää jos ostaminen ei kiinnosta, sillä Sisustuskauppa.comin kesäkisaan voit silti osallistua. Kilpailun palkintona on Maren kuuden juomalasin setti ja juoma-annostelija.  Arvontaan voit osallistua 26.7. mennessä.

 

Collage.jpg

 

DSC_0226%20rauharentola.jpg

 

Miltä sun kesä tuoksuu?

 

(Yhteistyössä: Sisustuskauppa.com)

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *