Klikkailin alesta

Kaupungin merkittävin ale on täällä mainosti Stockmann eilen alkanutta kesäaleaan ja pakkohan munkin oli käydä klikkailemassa muutamia pikku juttuja ostoskoriin. Mä olen niin mainostuksen uhri. Väriläiskiä kesän kahvihetkiin ja grillibileisiin, joita voi sitten hyödyntää syksyn pimeinä hetkinäkin.

Collage%20stockmann.jpg
Tuotekuvat: www.stockmann.com

Tuotteet näyttivät hupenevan ainakin verkkokaupasta varsin ripeään tahtiin, munkin oli tarkoitus tilata kaksi tuollaista puista salaattikulhoa ja kolme pienempää lisukkeille mutta loppupeleissä sain vain yhden ison ja kaksi pientä. Näiden värikkäiden tuotteiden lisäksi alessa on/oli paljon ajatottomia design klassikoita kuten Artekia ja Design Lettersiä. Ja Marimekon Kurjenpolvi lautaset ja kulhot jäivät hiukan kutkuttamaan mutta siellä ne vielä virtuaalisen kaupan hyllyllä odottelevat, että josko kuitenkin.

Hay:n  Kaleido-sarjan tarjottimia olen ihastellut jo jokin aikaa. Niiden muotokieli on yksinkertainen ja eri kokoisia tarjottimia voi kivasti yhdistellä. Punaisen kanssa vihreä tarjotin tuo mieleeni vesimelonin ja se sopii mitä parhaimmin juuri kesäisten herkkujen tarjoiluun tai mikseipä johonkin ihan muuhunkin.

Joko sä olet käynyt tekemässä ale ostoksia Stockkalla tai jossain muualla?

Aurinkoista lauantai päivää.
Ne lupaa hellettä ja mä vietän päivän sisällä siivoten ja leipoen.
Ei ole reilua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *