Juhannuksen kukat

Kesähöperö hyppeli tänään sateessa läheisellä niityllä keräten koiranputket tämän juhannuksen kukiksi. Sillä kukat kuuluvat juhannukseen oltiin sitten missä tahansa ja satoi tai paistoi. Lyhyeksi pätkittynä asettelin ne peltilaatikon pohjalle laitettuihin kukkasieniin. Rouhean herkkä ja kotimainen siinä juhannuskukkien ydin tänä vuonna.

 

DSC_0252%20rauharentola.jpg

 

DSC_0247%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0250%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0261%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Juhannusta varten täytyy vielä huomenna aamutuimaan hakea muutama juttu kaupasta. Jospa grillin saisi kuumaksi, vaikka melko sateista säätä sääennuste näyttääkin. Ja niin juhannussauna tottakai. Siinäpä meidän juhannussuunnitelmat kaikessa yksinkertaisuudessaan onkin. Rauhallisen leppoisa kotijuhannus oman perheen kesken. Ihana yhteinen rauhoittumisen hetki <3.

 

Millainen on sun juhannuskimppusi ja mitä pitää sisällään sun juhannuksesi?

 

Ihanaa keskikesän juhlaa.

10 kommenttia “Juhannuksen kukat

  1. Lähdin etsimään uutta luettavaa, ja kivaa kun löysin tällaisen raikkaan blogin! Ja hei ihan samaa olen miettinyt kuin sinäkin noihin kommentteihin liittyen.. Nyt tuntuu, että selkeästi ihmiset lukevat ja selaavat nopeasti &quot;insta-tyylisesti&quot; – haluaisivat ehkä klikata nopeasti &quot;tykkään&quot;, ja jatkaa matkaa. Monesti kommentointi vaatii monta klikkausta, varsinkin tällaisissa portaaliblogeissa. Itsestäkin usein tuntuu ärsyttävältä, kun johonkin blogiin täytyy aina uudelleen täyttää kaikki kentät, vaikka joka viikko kommentoin. Sitten taas toisissa näkyy valmiina omat tietoni.. Eli yksi helpotus olisi, kun kommentointi olisi yksinkertaisempaa. Selkeästi joissain blogeissa on yritetty madaltaa kynnystä esim niin, että ensin tarjotaan vain kommenttikenttä, sitten kun sitä on alkanut kirjoittaa, tulee näkyviin vasta nuo kolme muuta. Pieniä juttuja, mutta kärsimättömille, ruuhkavuosia eläville blogien suurkuluttajille ehkä suuria juttuja! 🙂 Hyvää juhannusta sinulle, ja toivottavasti törmäillään täällä blogimaailmassa! Katri / Tohkeissaan.

    1. Ihan ensikisi lämpimästi tervetuloa Katri. Toivottavasti piipahdat useamminkin. Ovet tähän virtuaaliseen kotiimme ovat aina auki. Meillä Casassa on tuloillaan jonkin verran teknisiä muutoksia ja en nyt ihan tarkkaan muista mutta toivottavasti se tuo helpotusta myös tähän kommentointiinkin. Tottahan se on, että mitä helpompaa kommentointi on sitä enemmän niitä tulee jätettyä. Oikein hyvää juhannusta myös sinulle ja eiköhän me täällä törmäillä ;).

  2. Onpa hauska idea juhannuskukiksi, ja tuo peltilaatikko tekee rouheaa kontrastia herkkien kukkasten välille :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *