Alekoodi & arvonnan tulos

Uusi viikko ja uudet kujeet. Jussit vietettynä ja ainakin meillä arki jatkuu  vielä hetken ennen perheen yhteistä lomaa. Jotta uuden viikon aloittaminen ei olisi niin kankeaa haluan heti tarjota teille alekoodin, jolla saatte  -15% kaikista KG Design tuotteista MaxPlayn verkkokaupasta. Valikoimaan kuuluu ihanien Fasett kynttilälyhtyjen lisäksi myös meillä kovin pidetyt silikoniset pilvi pöytätabletit sekä erilaiset säästölippaat.  Alen saat käyttöösi syöttämällä ostoskoriin koodin RENTO ja se on voimassa 22.-24.6.2015.

 

Collage.jpg

Kollaasin kuvat: www.maxplay.fi

 

Ja sitten siihen arvonnan tulokseen, jonka te kaikki tietenkin haluatte kuulla. Valkoinen Fasett kynttilälyhty lähtee tällä kertaa Terhi J:lle. Suuren suuret onnittelut <3. Tarkkailehan postilaatikkoasi, laitan sinulle postia tämän päivän aikana.

 

Nyt oikein virkeää viikonalkua.
Saattaapi olla, että tulen teitä vielä moikkaamaan toisenkin kerran tänään.

 

(Yhteistyössä MaxPlay)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *