Tytöt kynttiläkaupassa.

Kuluu se kesäpäivänäkin sujuvasti hetki jos toinenkin kynttiläkaupassa toinen toistaan ihanampia tuoksukynttilöitä tuoksutellessa. Piipahdimme eilen nti F:n kanssa Sisustuskauppa.com:in kivijalkamyymälässä valitsemassa Yankee Candle tuikkukynttilöitä mm. sunnuntain ystäväperheiden kesken järjestettävään grilli-iltapäivään. Strawberry buttercream tuntui juuri sopivan makealta jälkiruokatarjoilujen yhteyteen. Mikäli maha on jo täynnä grilliherkuista voi ainakin nauttia makeasta kynttiläntuoksusta.

DSC_0224%20%282%29%20rauharentola.jpg

DSC_0215%20%282%29%20rauharentola.jpg

DSC_0218%20rauharentola.jpg

DSC_0222%20%282%29%20rauharentola.jpg

Heinäkuussa on muuten tulossa neljä Yankee Candle uutuus tuoksua. Out of Africa kokonaisuus pitää sisällään Egyptin Muskia, Kilimanjaron tähtiä, Serengetin auringonlaskuja ja Madagaskarin Orkideaa. Varmasti ylellisen eksoottisia tuoksuja, jotka sopivat hyvin syksyn pimeisiin iltoihin.  Kukapa meistä ei haluaisi lähteä aistimatkalle seikkailemaan tuoksuja täynnä olevaan Afrikkaan.

africa.jpg

Lupasin vielä muistutella teitä Sisustuskauppa.comin kesäalesta, jossa lähes kaikki myydään alehinnoin. Myös näistä kynttilöistä taisi olla -15%.

Mukavaa sateista keskiviikko päivää.
Meillä jatkuu kattoremontti. Eli sateenropinan lisäksi kuunnellaan katolla kolistelevia työmiehiä. Märkä peltikatto on muuten varmaan liukas vai onko?

4 kommenttia “Tytöt kynttiläkaupassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *