Bright.

Living and Room lopettaa toimintansa Suomessa yritysfuusion vuoksi ja myy kaikki varastossa olevat tuotteet -70% hintaan. Vaikka mulla onkin muutama ei niin hyvä ostokokemus tämän yrityksen tuotteista päätin antaa vielä viimeisen mahdollisuuden. Ehkä se on se halu löytää yrityksestä jotain hyvää pettymyksienkin jälkeen. Tilasin itselleni valkoisen Bright valaisimen, jonka ovh. 135,90 ja nyt tämän alennuksen jälkeen vain hiukan yli 40 euroa. Ja tällä kertaa olen tyytyväinen. Keveä mutta varsin ryhdikäs Bright valaisin nivoo yhteen keittiön puunsävyt olohuoneen vaaleisiin sävyihin ja toi tilaan kaipaamaani raikkautta.

 

DSC_0322%20rauharentola.jpg

 

Kaipasin keittiön ja olohuoneen jakavan saarekkeen päälle tunnelmavaloa ja tämä valaisin on kooltaan sopivan korkea jolloin se näyttää joltakin myös yläilmoissa. Oli hauska huomata miten jo pelkästään yksi valaisin muuttaa koko huoneen ilmettä.

 

DSC_0206%20rauharentola.jpg

 

DSC_0313%20rauharentola.jpg

 

DSC_0212%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0203%20rauharentola.jpg

 

Sateeton sää huutelee pihalle, joten sinne siis.
Mukavaa keskiviikko päivää <3.

 

4 kommenttia “Bright.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *