Till Sverige.

Ensimmäisen yhteisen lomaviikkomme arkiosuus alkaa pian olla takanapäin, vaikka kaikkien ollessa lomalla arkipäivätkin tuntuvat loputtomalta viikonlopulta,eikös? Ajan ja päivien kulun taju katoaa. Mukavaa on, että viikonloppu kuitenkin vihdoin koittaa ja pääsemme starttaamaan tämän kesän ensimmäiselle matkalle. Huomenna nimittäin livumme sinivalkoisella laivalla kohti Tukholmaa. Viikonlopuksi on länsinaapuriinkin luvattu vesisadetta mutta emmeköhän me keksi tekemistä laivallakin jos sää maissa näyttää ihan mahdottomalta. Pulahdamme vaikka altaisiin ja nautimme saunan lämmöstä.

Mä päätin, että en ajasta viikonlopun ajaksi yhtään postausta vaan voitte vaikka tutustua Pinterestiin luomaani inspiskansioon I <3 concrete. Aivan mahtavia juttuja betonista. Betoni tuntuu olevan kovasana myös tämän vuoden asuntomessuilla. Monessa kohteessa sitä on hyödynnetty jonkin pehmeämmän ja lämpimämmän materiaalin rinnalla. Mitäpä sä pidät tuosta harmaasta, kylmästä ja rouheasta materiaalista? Rakastatko? Lämpenetkö vähitellen? Vai kyllästyttääkö jo?

 

DSC_0218%20rauharentola.jpg

 

Talonvahteja varten stereot kävivät keräämässä pienen mutta kauniin kukkakimpun, jonka sidoin talousnarulla tiukaksi ja laitoin viime syksynä Talliinasta tuomaani lasiseen vesipulloon. Pullon muotoilu on todella kaunis ja haaveissa olisikn seuraavalta matkalta löytää 1l samanlainen pullo.

 

DSC_0213%20rauharentola.jpg

 

Mukavaa viikonloppua ja ensi viikkoon.
Toiset menee kuuhun mutta me mennään Ruotsiin.

 

P.S. Kesän hiljaisuudesta huolimatta Facebook tykkääjiä ja seuraajia Bloglovinin kautta on tullut hurjasti lisää. Mä olen otettu, ihan oikeasti. Tervetuloa Rauharentolaan ♡.
 

2 kommenttia “Till Sverige.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *