Aurinkoa makuuhuoneeseen

Kun sydän ja sielu huutaa aurinkoa on ripauksella keltaista yllättävän suuri vaikutus. Yksi mun tämän kesän ale hankinnoista oli nämä graafisestikuvioidut kelta-harmaa-valkoiset pussilakanat. Ja vaikka olinkin ensin ajatellut näitä piristämään syksyn pimeitä hetkiä niin päädyinkin kokeilemaan niitä akuuttiin auringontarpeeseen jo nyt.

 

DSC_0282%20rauharentola.jpg

 

DSC_0268%20rauharentola.jpg

 

Silkkimäisen sileät puuvillalakanat tuntuvat mahdottoman mukavilta jo heti uutena, eikä niitä tarvinnut pyörittää koneessa useaa kertaa ennen ensimmäistä mukavaa käyttökokemusta. Sillä tiedättehän kuinka inhottavaa on uudenkarheat lakanat.

 

DSC_0301%20rauharentola.jpg

 

DSC_0255%20rauharentola.jpg

 

DSC_0257%20rauharentola.jpg

 

DSC_0254%20rauharentola.jpg

 

Mitä mieltä olette tästä hillitystä keltaisesta, yhdistettynä valkoiseen, tammeen ja ripaukseen vihreää?

10 kommenttia “Aurinkoa makuuhuoneeseen

  1. Keltainen toimii mainiosti!! ♥ Ihana kuvio noissa lakanoissa ja kauniit sävyt! Minäkin olen alkanut ilsäämään keltaista sisustukseen, viimeksi terassin tyynyihin. On se vaan niin energinen väri!

  2. Keltaista olen yrittänyt levittää koko asuntoomme ja nämä lakanat iski lujaa…pakko kysyä, mistä ne on hankittu?! Aivan ihanat ! Jos tyttären huoneen uudistuksen jälkeen, olisikin vuorossa vanhempien makuuhuone *hymy.

  3. Toimii! Mä pidän keltaisesta todella paljon, erityisesti mustaan ja valkoiseen yhdistettynä. Silloin se näyttää, jos mahdollista, vielä energisemmältä. Itsehän en moiseen graafiseen sisustamiseen pysty, vaan keltainen pyristelee esille turkoosin, vaaleanpunaisen ja ruskean seasta. Ei ehkä yhtä tyylikästä, mutta ainakin energistä!

    1. Mä lisäilen keltaista hillitysti, multa kun puuttuu se räväkkyys sisustamisessa. Välillä tekisi mieli yhdistellä värejä rohkeasti mutta en koskaan pääse ajatusta pidemmälle.

    1. Niin kyllä piristää. Mä olen enemmän sellainen yksityiskohtien kuvaaja mutta harjoittelen vielä vähän lisää näitä kokonaisuu kuvia ja eiköhän niitä sitten päädy jokunen tänne blogiinkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *