Pienen budjetin kylppäriremppa

Huhuu täällä sitä ollaan uudella alustalla. Paljon en ole tähän uutuuttaan hohtavaan alustaan ehtinyt perehtymään mutta alustan pitäisi nyt ainakin mukautua lukijan käyttämään laitteeseen eli puhelimella lukukin pitäisi nyt onnistua entistä paremmin. Meidän kylppärissäkin alkaa olla valmista ja voin esitellä teillekin vähän kuvia. Tämän pienen rempan jälkeen joudumme ehkä miettimään kylppärin valaistusasioita uudelleen ja pahoittelenkin jo näin kärkeen huonon valaistuksen vaikutusta seuraaviin kuviin.

Kylpyhuoneen katto sekä kylpyhuoneen penkki käsiteltiin valkoisella Teknoksen Satu Saunavahalla. Katto pestiin ja listat poistettiin ennen käsittelyä, jonka jälkeen sen annettiin kuivua rauhassa. Nestemäinen vaha levitettiin kattoon kahdella erikoisella sienellä. Kapealla kapeisiin rakoihin ja leveämmällä itse lautoihin. Vaikka levitys olikin helppoa niin kattopintaa käsitellessä valumilta ei voinut välttyä. Siksi lattiansuojaus onkin ensiarvoisen tärkeää. Muutamat suojauksesta ohivaluneet roiskeet sai kuitenkin poistettua helposti sillä onhan vaha vesiluikoinen.

 

DSC_0358%20rauharentola.jpg

 

Penkki olikin sitten helpompi käsitellä pensselin avulla. Sekä penkki, että katto käsiteltiin kahteen kertaan ja tällä saatiin aikaan läpikuultavan valkoinen sävy, joka voittaa tummentuneen mäntykaton mennen tullen. Puun syyt ja elävyys näkyvät edelleen mutta sävy on aikaisempaa oranssinruskeaa huomattavasti hillitympi.

 

Collage.jpg

 

Aikaisemmin koko valkoista seinälaatoitusta raikastettiin dc-fix kalvolla tehdyllä tumman betonin sävyisellä tehosteraidalla. Kalvosta leikattiin hiukan laattaa pienempiä neliöitä, jotka sitten kiinnitettiin yksitellen pestyjen laattojen päälle. Ilmakuplia ei näihin pieniin paloihin juurikaan tullut ja lopputulos näyttää siistiltä.

 

DSC_0352%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0350%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0347%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Mitä tämä pienen budjetin remontti sitten maksoi? 30 eur:a ja rapiat päälle ja sen vaivan tietenkin. Eli ei paha ollenkaan eihän? Ei se nyt ihan priima ole mutta paljon parempi kuin ennen. Sellainen oli siis meidän kylpyhuoneen extreme makeover. Tykkäätkö?

Mukavaa perjantai iltaa <3.

14 kommenttia “Pienen budjetin kylppäriremppa

 1. Tosi kivalta näyttää ja olipas hyvä idea 🙂 Hauskaa kun kaiken remontoimisen ei aina tarvitse maksaa maltaita ;)<br />
  <br />
  Ihanaa viikonloppua &hearts;

 2. Todellakin kätevä ja edullinen makeover ! Nuo dc-fix laatat ovat erittäin aidon näköiset, en olisi edes huomannut, että ovat päällystetyt jos et olisi kirjoittanut! Itse olen tuunannut pari juttua marmorikuvioisella kontaktimuovilla ja tykännyt kovasti.<br />
  <br />
  Hyvää viikonloppua 🙂

  1. Kiitos. Mun silmää miellytti tämän kalvon aitous ja ns. elävä pinta. Ihan aidolta näyttää luonnossakin. Mukavaa viikonloppua :).

 3. Tämä pitäisi tehdä meilläkin! Katto on tosiaan jo kellastunut, tuo vaalea sävy olisi kyllä kaunis. Saunan seinät ja katto on käsitelty pari vuotta sitten tummaksi, kävisiköhän niiden kaveriksi vaalea kylpyhuoneen katto..? No, ehkä vähintään yhtä hyvin kuin se kellastunut katto 😀

  1. Joo kyllä tuo kellastuneen katon voittaa. Valo se huonokin valaisee kylppäriä nyt paremmin eikä se syö sitä samoin kuin se oranssinruskea hirvitys. No miksei, ovathan sauna ja kylppäri kuitenkin eri tilaa.

 4. Ihanan näköistä! ❤️ Tuollainen budjetti motivoi minuakin remppahommiin, näyttää kyllä tosi hyvältä!

  1. No eikös vaan, paljaat seinät eivät näytä paljailta vaikka ne sellaiset edelleen ovatkin, antaa siis syvyyttä ja särmää kivasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *