Remppakuulumisia & katkolla

Sateisen harmaata perjantaiaamua. Meillä käynnistyi eilen pienen budjetin kylppäriremppa ja työ jatkuu tänään. Täällä Casassa paiskitaan lujasti töitä ja siitä syystä ollaan myös hetki katkolla. Nyt on vihdoin on aika saada päätökseen pitkällinen työ. Nimittäin CASA Blogien uutta alustaa on työstetty monta kuukautta ja nyt me kaikki odotammekin innolla miltä meidän blogit näyttävätkään sivuston avauduttua. Alustava arvio teknisen uudistuksen aiheuttamasta katkosta on olemassa, mutta kuten tiedätte nämä isot uudistukset ovat niin monen asian summaja yllätyksiä voi eteen tulla. Siispä en lupaa mitään mutta Rauharentolan Facebook sivulta voitte käydä kurkkimassa uusimpia käänteitä tämän asian suhteen. Ja toivottavasti jo illalla pääsette lukemaan entistäkin herkullisempia juttuja uudistuneessa CASA Blogeissa.

 

loading.jpg

 

Mä vetäisen remppavaatteet päälle, juon kupin kahvia ja sitten hommiin. Pidetään peukut pystyssä, että kumpainenkin tämän päivän työ saa aikaan toivotun lopputuloksen.

 

Nyt ihanaa huomenta ja mukavaa päivää. Palaillaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *