Saleduck.fi & ROOM21 uutuuksia

Miten musta tuntuu, että tänä kesänä olen kolunnut erinäisiä verkkokauppoja enemmän kuin aikaisempina kesinä. Oletko sä huomannut, että sateinen sää on edistänyt sun verkkoshoppailua? Välillä olen oikein tuskastunut siihen, että valikoimiin ei ole tullut uutuuksia tarpeeksi nopeaan tahtiin ja, että useimpien verkkokauppojen tuotteet on jo niin nähty. Olen myös ehtinyt vertailemaan hintoja, postikuluja, maksuehtoja ja vaikka sun mitä. Ennen ehkä päättömästäkin verkkoshoppailijasta on tullut tarkkaanharkitseva, taustoja tutkaileva alennushaukka. Suomessa vasta vauhdittumassa oleva alennuskoodien käyttö on erittäin yleistä maailmalla ja aktiivisesti alennuskoodisivustoja seuraavan ei oikeastaan tarvitse ostaa mitään ”sillä oikealla hinnalla”. Saleduck.fi sivusto tarjoaa alennuskoodit ja tarjoukset omasta kodista, sisustuksesta tai vaikkapa puutarhasta intoileville suomalaisille. Alennuskoodien käyttäminen ei vaadi rekisteröitymistä. Riittää, että katsot vain mieleisesi tarjouksen, kopioit koodin ja käytät sen näppärästi verkkokaupan kassalla. Säästät näin rahaa nettiostoksistasi. Ostamallakin voi siis säästää. Tuo ei mennyt ihan läpi meidän hallituksessa mutta yritin ainakin. Oli miten oli sisustustarjousten lisäksi Saleduckilta löytyy monia  alennuksia myös muista kategorioista kuten muoti, kauneus, matkailu, elokuvat ja valokuvatuotteet. Kannattaa ehdottomasti kurkata mitä kaikkea kyseinen sivusto pitää sisällään.

 

ROOM21 on yksi niistä harvoista valtavista ja laajan valikoiman omaavista verkkokaupoista, joiden valikoimaa olen aikaisemmin ehtinyt vain vilkaisemaan hiukkasen. Päätin tutustua siihen astetta tarkemmin. Ja nyt sekin on tullut koluttua läpi, jos ei ihan kokonaan niin ainakin melkein. Ja sinne niitä uutuuksiakin on putkahdellut varsin mukavaan tahtiin. Tällä hetkellä saleduck.fi sivustolla on tarjolla muutama alekoodi Room21:llekin ja siksi mä päätin keräillä sieltä muutamia uutuus suosikkejani teidänkin nähtäväksi.

 

SALEDUCK%20ROOM21.jpg

Marimekko Raakel pussilakanasetti / Marble kattovalaisin, vihreä marmori – Globen Lightning  /  Honey Honey juliste – One Must Dash / Tolix jakkara H:65

 

Oletko sä jo käyttänyt alekoodisivustojen tarjoamia alennuskoodeja shoppailessasi verkossa? Ja onko Saleduck sulle tuttu sivusto?

 

Postaus toteutettu yhteistyössä:

Saleduck_logo%20%281%29.jpg

       (Kollaasin kuvat lainattu ROOM21 sivulta)

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *