Kun avaruus ahdistaa.

Vaikka pääsääntöisesti pidämmekin siitä, että meillä on avaraa, avoimia ratkaisuja niin välillä tulee sellainen tunne, että haluaa lokeroida itsensä pieniin tiiviisiin tiloihin. Rakentaa seiniä ja ovia. Mutta koska kysymyksessä on vain väliaikainen tila niin mitään pysyvää ratkaisua emme ole siihen edes harkinneet. Helposti rakennettavat ja purettavat muoviseinät ovatkin siksi oiva ratkaisu. Vetoketjuovi tuo oman eräpertti tai karavaanarikalle fiiliksen. Voi, että kuinka seinät vaikkakin läpinäkyvät tuntuvat hyvältä.

 

own%20space.jpg

 

No ei ehkä kuitenkaan. Emme kaipaa ylimääräisiä seiniä tai ovia ympärillemme vaan Rauman matkaamme aikana alkoi ensin eteisen ja tuulikaapin madallettujen katto-osuuksien purku ja myöhemmin niiden uudelleenrakennus. Samalla kurkataan eteisen ulkoseinän sisään ja huh en edes vielä tiedä mitä muuta. Työt alkoivat keskiviikkona ja jatkuu reippaasti elokuun puolelle. Seuraavat viikot katsellemme näitä väliaikaisia seiniä halusimme tai emme.

 

DSC_0400.jpg

 

DSC_0401.jpg

 

Terveisiä työmaan vierestä ja elävästä elämästä. Onneksi on kuitenkin perjantai <3.

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *