Ernst.

Ostan harvoin ja valikoidusti koriste-esineitä. Ehkä siksi, että mielestäni esineillä tulisi aina olla jokin funktio ja koriste-esineillä sellaista harvemmin on. Kay Bojesenin songbird Ernst kuuluu kuitenkin niihin harvoihin valittuihin. Se odottelee pääsyä ”eristetyllä alueella” sijaitsevaan sijoituspaikkaansa työpisteen hyllyn reunalla. Kauniiksi harmaan sävyiseksi maalattu massiivi pyökkipuinen Ernst on aika liikkis kaveri.

 

DSC_0403%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0406%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0409%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Kaj Bojesen suunnitellut tämän linnun vuonna 1950, ja nyt se on siis tullut uuteen tuotantoon. Sitä on saatavana eri väreissä, ja jokainen on nimetty erikseen. Tämä on Ernst ja sen on saanut nimensä Bojesenin isän mukaan. Hän oli erittäin monipuolinen mies. Hän oli liikemies, editori, kulttuuri- persoonallisuus ja luova sielu, joka yhdessä vaimonsa Valborgin insproi poikaansa Kayta luomaan parven rakastettuja puufiguureja.

 

DSC_0414%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0421%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Mikä on sun kantasi koriste-esineisiin, pitääkö niitä olla vai onko ne täysin turhakkeita?

 

Mukavaa alkanutta viikkoa ja arkea jos sellainen nyt loman jälkeen koittaa.

4 kommenttia “Ernst.

  1. Ernst on hurmaava!<br />
    Piti ihan googlettaa ja katsoa mitä muuta suunnittelijalta löytyy, -monenlaista mukavaa.<br />
    Vanhemmaksi kun on tullut ja sisustusmaku muuttunut niin yhä vähemmän koriste-esineitä on ja tulee hankittua.

    1. No eikö olekin. Monissa blogeissakin vilahteleva apina taitaa olla se &quot;kuuluisin&quot; tai ainakin eniten nähty. Mullakin koriste-esineitä oli paljon enemmän, nykyään vain muutamia tarkoin valittuja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *