Se ihana huopa / Verso Design

Pehmeää ihanaa huopaa, graafisia skandinaavisia muotoja. Kotoisaa mutta silti yksinkertaisen tyylikästä. Huopa on yksi lempimateriaaleistani ja tuo sitä kutsuvaa pehmeyttä kovien ja kylmien materiaalien rinnalle. Kierros Design Marketissa Kaapelitehtaalla ja kotiintuomisena vain muutama  Verso Designin vaaleanharmaa pannunalunen. Suomalaista muotoilua yksinkertaisimmillaan ja juurikin siksi kauneimmillaan. Kauniita eikö totta?

 

DSC_0542%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0528%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0525%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Kävitkö sä tänään kurkkaamassa Design Marketin tarjonnan vai suuntaatko sinne sunnuntaina?

4 kommenttia “Se ihana huopa / Verso Design

  1. Olin menossa, mutta ystäväni sanoi että siellä oli niin paljon porukkaa ja päätin jättää väliin 🙂

  2. Tuli käytyä aika vikkelään. Ensin jonotin tiiviissä tunnelmassa Secto Design Octo valaisimen, jonka jälkeen suuntasin (jätti kokoisen lapmpun kera) Tiukaun ständille poimimaam matkaan vielä yhden ison raitamaton. Haahuilu ja fiilistely jäi tällä kertaa väliin 🙂

    1. Valkoisen Octon olisin minäkin mieluusti tuonut mukanani kotiin mutta se jonottaminen ei oikein huokuttanut. Pähkinän värisen Octon olisi sitten saanut myöhemmin ilman jonottamistakin mutta sen sävy meille totaalisen väärä. Fiilistely vei tällä kertaa voiton.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *