Muistan jäätelökesää

Mä palaudun hiljalleen mut viikonloppuna sänkyyn kaataneesta flunssasta ja postaukset ovatkin siksi toistaiseksi laatuaan lyhyt ja ytimekäs. Sillä minkäs teet kun, ajatus ei pääse juoksemaan päässä omia polkujaan koska niiden normaalit tutkimattomat tiet ovat täynnä flunssan tuomia esteitä. Tämä toimikoon alustuksena myös seuraavalle. Noh katsokaa itse mille.

Kun jo itsestään kovin romanttisesta tuolista halutaan vähemmän romanttisempi maalataan tuoli valkoiseksi etummaista jalkaparia lukuunottamatta. Ne nimittäin maalataan mustaksi, rikkomaan romanttisuutta ja jopa hyvän maun rajoja. Ja siitä se ajatus sitten lähti…

 

DSC_0227%20%283%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0220%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0222%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Osaattekohan arvata mitä huonetta meillä päivitetään seuraavaksi?
Yhden pisteen vihje: Tuoli toimii vinkkinä ei huone, jossa se on kuvattu .

 

Kepeää keskiviikkoa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *