Lastenhuoneen seinät osa 1.

Mitä syntyikään, kun annoimme telan viuhua lastenhuoneessa niin vimmatusti että? Sen te tulette näkemään ainakin muutaman postauksen sarjaan lohkottuna, sillä onhan maalaamisen jälkeen tehtävä muutama muukin pikku uudistus. Stereoiden nykyinen huone, entinen vierashuone siis oli ainoa makuuhuoneistamme, jonka seiniä me emme ole maalanneet täällä asuessamme. Nyt oli kuitenkin aika korjata se virhe. Olimme päättäneet, että huoneen asukkaat saavat itse osallistua värin valintaan ja varmasti ei ole ollenkaan vaikeaa arvata mikä sävyksi valikoitui? Hempeä vaaleanpunainen tietenkin.

Tämä projekti toteutettiin  yhteistyössä Ilves-maalien kanssa ja koska lastenhuoneen seinät vaativat sitä kulutuksenkestoa ne maalattiin Ilves-maalien remonttimaalilla, joka on kulutuksen ja pesun kestävää lateksimaalia. Ja se sävytettiin sävyllä F339 Tutu. Tiesitkö muuten, että Ilves Väripiste -palvelukonsepti nostaa maalien sävytyksen aivan uudenlaiselle tasolle? Ilves Väripiste -väripankki sisältää kaikkien eurooppalaisten maalitehtaiden sävyt. Voit siis vapaasti valita minkä tahansa sävyn muidenkin valmistajien värikartoista ja sävyttää sen Ilves-maalien sävytyskoneella. Kone sisältää yli 600 000 eri valmissävyä. Vielä ennen maalaamista seinän pienet reiät korjattiin pikasiloitteella, jonka kuivumisaika on vain n. 1 h.

 

DSC_0001%20rauharentola.jpg

 

Modernia geometristä ilmettä viistokattoiseen huoneeseen lähdettiin hakemaan maalaamalla jokainen seinäosio niin, että niiden jokaiseen reunaan jätettiin n. 5cm:n mittainen valkoinen kaistale rajaamalla reunat teipillä ennen maalausta. Tätä himmeää remonttimaalia varten valittiin melko lyhytnukkainen tela sileän lopputuloksen varmistamiseksi. Telalla maalattiin suuret pinnat ja reunojen huolittelu tehtiin pensselillä. Rajausteipit poistettiin melko pian maalaamiseen jälkeen ennenkuin maali ehti kuivaa.

 

DSC_0013%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0005%20rauharentola.jpg

 

DSC_0011%20rauharentola.jpg

 

Me jäädään odottelemaan maalin kuivumista.
Värikästä sunnuntai-iltaa.

 

Yhteistyössä:

 

ilves.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *