Kivoja juttuja lastenhuoneeseen: Pixistuff MaxPlayltä

Tänään ja huomenna tutustutaan pieniin kivoihin lastenhuoneen sulostuttajiin. Ja vilauttelen samalla hiukan kuvia stereoiden uudistuneesta huoneesta. Kuten sanoin vähän muutakin kuin maalaus siellä tehtiin mutta kuitenkin niin, että peruselementit säilyivät ennallaan.

Joko sä olet törmännyt ihaniin Pixistuff naulakoihin, joita MaxPlay tuo maahan? Pixistuffin hellyttävät koukut tekee käsin kolmekymppinen äiti Ruotsissa. Ja nämä nähdessäni en ihmettele yhtään, että koukut ovat olleet menestys maailmalla. Ja nyt niitä saa siis myös Suomesta. MaxPlayn valikoimaan kuuluu tällä hetkellä nämä ihastuttavat puput, batman, jäätelötötterö ja meloni. Mä sain valita uudistuneeseen lastenhuoneeseemme näitä uutuusnaulakoita ja päädyin kahteen valkoiseen pupuun. Ne sopivat hempeän vaaleanpunaiseen seinään kuin nenä päähän. Ne kiinnitettiin pulpetin toiselle puolelle ja niihin stereot voivat halutessaan ripustaa vaikkapa koruja. Tyhjinä nämä naulakot toimivat pieninä taideteoksina.

 

DSC_0065%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0064%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0068%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0023%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Eivätkö olekin aivan syötävän suloisia?

 

(Yhteistyössä:MaxPlay)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *