DIY pienistä ja vähän isommistakin puuhelmistä

Koska tänään vietetään Kotopirkoissa Rauharentolan päivää niin  pysytäänpä täällä blogin puolellakin DIY aiheessa. Eräs lukijani kysyi edellisen puuhelmipostauksen jälkeen vinkkiä pienien helmien käyttöön ja siitä syntyi tämä yksinkertainen idea. Näitä voidaan käyttää joko edellisten koristeiden tapaan kuusenkoristeina tai vaikkapa näin pullomaljakkoon ripustettuna.

 

DSC_0050%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Pujottelin helmet vahattuun puuvillanaruun, ja sidoin helminauhan ympyräksi tiukalla solmulla. Päättelin puuvillanauhan pujottamalla päät helmien läpi uudelleen. Lopuksi leikkasin mokkanauhasta  sopivanmittaisen ripustuslenkin puuhelmirinkulalle

 

DSC_0057%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0052%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Mukavaa alkanutta viikkoa ja oikein hyvää syyslomaa jos teidän perheessä sellaista vietetään.

2 kommenttia “DIY pienistä ja vähän isommistakin puuhelmistä

    1. Kiitos. Mun täytyy vielä varmaan hankkia vähän lisää puuhelmiä. Pari kivaa juttua voisin vielä väkertää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *