KOTOPIRKOT

Moikka mä olen Satu ja olen KOTOPIRKKO. Sain jokin aika sitten kutsun Facebook yhteisöön,  jossa me bloggarit  voimme jakaa omia DIY ideoitamme vapaasti ja te lukijat löydätte ne parhaimmat diy ideat keskitetysti yhdestä paikasta. Tämän mahtavan idean takaa löytävät Siskonpaneelisoppaa Tiina  ja Piece by Piece blogin Miia.  Mä innostuin ideasta heti  ja niinpä hyppäsin mukaan siltä istuimelta. Tällä hetkellä meitä seurailee jo yli 1000 ”tee se itse” meiningistä innostunutta tykkääjää. Mutta mukaan mahtuu vieläkin enemmän. Tänään vietetään Rauharentolan päivää ja tehdään Rauharentolaa tutuksi niillekin joille se vielä on aivan uusi tuttavuus. Rauharentolan päivä tulee koostumaan arkistojen helmistä ja  mukaan mahtuu myös joku kiva ylläri. Seuraa Kotopirkkoja ja Rauharentolaa niin et varmasti missaa mitään.

 

12106880_10153761457918729_8967941404148

 

Mikäli et Facebookia käytä, eipä hätää mun ja parinkymmenen muun diy bloggaajan parhaimmat idikset löydät myös täältä.

 

Nähdään Kotopirkoissa. Mukavaa päivää.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *