Mimmejä, kettuja ja yhteensattumia

Kaikkien diy juttujen jälkeen pompsahdetaan taas hetkeksi lastenhuoneen niin hattaraiseen maailmaan. Kodin1:n verkkokaupan säästä ALV -päiviltä ostin tytöille Vallillan Mimmit Kotipiha-kuosiset koristetyynynpäälliset, josta löytyy kaikki Mimmit-sarjan suosikkihahmot: kettuystävä, taikavoimaisen vanhan pihapuu sekä Mimmit. Värikäs kuosi tuo muutoin niin vaaleanpunaiseen valtakuntaan vähän toisenlaista värikkyyttä ja iloisuutta. Mimmien kaveriksi voitin kaikeksi yllätyksekseni (jo kolmannen kerran viimeisen 2 viikon sisällä) LÖYTÖ blogin arvonnassa ihanan Beanie On Helinan Friendly Foxes printtitaulun. Mikä sattuma, saimme kettuja samalla kertaa enemmänkin.

 

DSC_0071%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0089%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0066%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Millaisia kuoseja teidän lastenhuoneista löytyy?

 

Beanie On Helinan valikoima pitää muuten sisällään myös ihania pellavatuotteita. Iiks voitte arvata että mä en uskaltanut kurkata edes niitä kaikkia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *