Lastenhuoneen Kenana Knitters

Torstai on toivoa täynnä. Meillä lapset suuntasivat tänään kerhoilemaan ja mä aion opiskella blogimarkkinoinnin anatomiaa ihan rauhassa. Toivotaan siis etten ole tänään täysin toivoton. Mutta sitä ennen muutama sananen minimiehen huonetta koskevissa postauksissa seikkailleesta apinasta, josta olen saanut muutamia kyselyitä. Ihanaa muuten, että laitatte kyselyitä, ja kommentteja myös sähköpostilla ja Facebookin yksityisviestillä.

 

DSC_0446%20rauharentola.jpg

 

DSC_0169%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Kysymyksessä on Kenana Knitters apina. Näistä Kenana Knitters ihanuuksista olenkin kirjoitellut täällä blogissa muutamaan kertaan mutta koska kertaus on opintojen äiti niin here we go again. Kenana Knittersien tarina menee lyhykäisyydessän näin. Ryhmä kenialaisia naisia kerää villaa Kenanan ja lähialueen farmeilta ja käsittelevät villan luonnonmukaisella hyönteiskarkotteella, jonka jälkeen se kehrätään vanhoille polkupyörän renkaille. Tämän työn jälkeen villasta ja ugandalaisesta luomupuuvillasta neulotaan näitä niin suloisia ja ympäri maailmaa arvostettuja Kenana Knitters pehmoja. Ihanan pehmeitä ja suloisia eläinhahmoja löytyy monissa eri väreissä mutta tämä luonnonvalkoinen apina tuntui vaan heti meille oikealta vaihtoehdolta. Ja kovin rakastettu se onkin.

 

DSC_0201.jpg

 

Suloisia eikö totta?

 

Silverjungle lahjakorttiarvonta päättyi eilen. Palaan voittajaan myöhemmin tänään.

Pitäkäähän hatuistanne kiinni, ulkona tuulee kovaa <3.

 

(Postaus sisältää mainoslinkkejä)

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *