Joulukattauksen suunnittelua

Meidän tämän vuoden joulukattaus rakentuu tutuista yksinkertaisista elementeistä. Iittalan valkoista Teemaa yhdistettynä siihen mikä ennen oli mielestäni ehdottomasti liian koristeellista, mautonta ja vanhanaikaista mutta on sittemmin muuttunut ihanaksi vintageksi. Ultima Thule, jota on mainio yhdistellä uudempiin tai yksinkertaisempiin astioihin. Yhdistettynä vaikkapa tähän valkoiseen Teemaan saadaan hyvinkin toimiva kokonaisuus, joka säilyy yksinkertaisen juhlallisena.

DSC_0194%20rauharentola.jpg

DSC_0198%20%282%29%20rauharentola.jpg

DSC_0206%20rauharentola.jpg

DSC_0210%20rauharentola.jpg

Millaiset lautasliinat sä yhdistäisit tähän kattaukseen?

Psst. Iittalan verkkokaupan tämän viikon viikkotarjouksena on valkoinen ja punainen Teema -25% ja ilmaiset toimituskulutkin tulee yli 50 eur:n ostoksille.

Mä voisin ainakin muutamat neliönmalliset vadit hankkia.

(Postaus sisältää mainoslinkkejä)

10 kommenttia “Joulukattauksen suunnittelua

  1. Kaunis kattaus.itse yhdistäisin yksiväriset pellavaiset vaaleanharmaat tai pellavanväriset.paremmanpuutteessa puuvillaisetkin käy😉

    1. Kiitos Nanna. Pellavaiset lautasliinat ovat kyllä ylellisen kauniita ja niitä löytyy kaapista ainakin pellavabeigenä. Kauniin lautasliinarenkaan kanssa varmasti toimiva kokonaisuus.

  2. Mikä siinä onkin, että joskus sitä piti tosiaan noita Ultima Thuleja ihan vanhanaikaisina, enkä ymmärtänyt alkuunkaan miksi äitini esimerkiksi niistä aina meuhkasi. Nyt ymmärrän. Ja todellakin voisin myös kattaa niillä joulupöytää 🙂 Luonnonläheiseen kattaukseesi voisi mielestäni sopia vaikkapa ihan pellavanväriset lautasliinat. Itse ajattelin jotain samantyyppistä kattausta jouluksi, valkoista teemaa ja jotain vihreää lisäksi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *