Living 24/7 sisältää arvonnan

Koti on elämistä varten ja kukapa meistä ei nauttisi kauniissa ja samalla myös toimivassa ympäristössä elämisestä ja olemisesta. Mä sisustan kotiani harkitusti ja vähäeleisesti tarkkaan valituilla yksityiskohdilla, joku toinen taas vähän runsaammin ja suurpiirteisemmin. Meitä on moneen makuun ja niin kuuluukin olla. Tärkeintä on, että kodissaan viihtyy oli se sitten millainen tahansa.

Törmään usein kysymykseen millaisista sisustusliikkeistä sitten pidän vai pidänkö niistä ollenkaan. Yksi mun lempparikaupoista ja eniten ehkä omaa sisustustyyliäni kuvaava on Living 24/7, joka myy laadukkaita ja persoonallisia sisustustuotteita skandinaaviseen kotiin. On totta, että useimmiten ihastelen valikoimaa vain kuvista oman läppärini ruudulta, sillä vältän sisustuslikkeen luomista kotiini. Kauppa on täynnä kauniita tuotteita esimerkiksi seuraavilta tuotemerkeiltä Bloomingville, House Doctor, Skandinavisk ja uutuutena Nur. Nur toimii meillä varsin luontevasti.  Maja Bøgh Vindbjergin yksinkertainen ja minimalistinen muotokieli on synnyttänyt modernin ja ajattoman Nur-tuotesarjan. Ja katsokaa nyt näitä kuvia, ihastutte varmasti. Verkkokaupan lisäksi Living 24/7 tarjoaa myyntistailauspalvelua ja sisustuskonsultointia.

 

DSC_0162%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0127%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Tiedättekö Rauharentola näki päivänvalon melkein kolme vuotta sitten, ja uskokaa tai älkää siitä hetkestä on tultu paljon eteenpäin. Oma tyyli kirjoittaa ja kuvata on löytynyt, samoin vakiintunut lukijakunta. Blogin lukijamäärä on kasvanut tasaiseen tahtiin koko blogihistoriani ajan ja erityisen iso harppaus on otettu kuluneen syksyn aikana. Rauharentolan Facebook sivu lähestyy 1000 tykkäjään rajaa (hurjaa), muita tärkeitä seurantaväyliä unohtamatta. Nöyrä kiitokseni, että olette kulkeneet ja kuljette mukanani <3.

Koska kaikkia teitä en voi henkilökohtaisesti tästä kuluneesta matkasta kiittää, päätin järjestää teille synttäriarvonnan yhteistyössä Living 24/7 verkkokaupan kanssa. Vähän niinkuin pala mua teille. Ajatus edellisesä lauseesta tuntui järkevämmältä kuin miltä tuo lause tuossa nyt näyttää mutta olkoon. Sekin, kun kuvaa mua melkoisen hyvin. Välillä puuttuu pää sekä häntä ja oikeastaan melkein kaikki siltä väliltäkin.

 

DSC_0132%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Mitä sitten arvotaan?
Arvotaan 35 eur:n arvoinen lahjakortti Living 24/7 verkkokauppaan.

Arvontaan pääset osallistumaan seuraavilla tavoilla. 1 arpa valitse Living 24/7 verkkokaupasta lempparituotteesi ja linkitä se kommenttiisi. 2 arpaa saat liittymällä edellisen lisäksi  Living 24/7 seuraajaksi somessa: Facebookissa ja/tai Instagrammissa.
Kolmannen arvan saat, kun vielä edellisten lisäksi kerrot kommentissasi mieleenpainuvimman postauksen, idean tai ihan minkä vaan mietteen Rauharentolan taipaleen varrelta.

Arvonta alkaa nyt ja päättyy 13.12.2015 klo.23.59.

 

Living 24/7 tuotteita pääset myös hypistelemään Korjaamon Joulumarkkinoilla Helsingissä 5.- 6.12 & 12.-13.12.

 

Onnea arvontaan ja kiitos <3.

 

(Yhteistyössä Living 24/7)

 

104 kommenttia “Living 24/7 sisältää arvonnan

 1. Kolme arpaa eli tykätty ja seurataan fb &amp; insta. Lemppareita olis vaikka kuinka monta mutta valitsin tähän ihanan kynttilänjalan.<br />
  <a rel="external nofollow" href="http://www.living247.fi/epages/living247.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2014080501/Products/Nur2&quot; target="_blank">http://www.living247.fi/epages/living247.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2014080501/Products/Nur2</a><br />
  Unelma säleikkö ja monta muuta ihanaa ideaa ja kirjoitusta on tullut luettua, kiitos niistä &hearts;

 2. No repäistään kolmella mukaan. Suosikki on Nurin pitkä tarjotin, taitaa olla sama kuin sulla tuossa kuvassa. Suosikkipostaus on ehdottomasti ne lumipallot, joita pitäis alkaa tekemään pian!

 3. Onnea blogillesi! &hearts; ihana kauppa, tuollaisesta en ollut edes aikaisemmin kuulut. Kiitos vinkistä! Täytyy tutustus siihen vielä paremmalla ajalla. Nopeasti vilkaistuna siellä näkyi ainakin muutamia suosikki tuotteita, Nicolas vahen mausteet tietysti ja house doctorin dots maljakko. Mukana arvonnassa kahdella arvalla 🙂

 4. Kolmella arvalla mukaan!<br />
  Stack Matto olisi niin ihana (<a rel="external nofollow" href="http://www.living247.fi/epages/living247.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2014080501/Products/Ad0245-70×240.)" target="_blank">http://www.living247.fi/epages/living247.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2014080501/Products/Ad0245-70×240.)</a><br />
  Mieleenpainuvin idea blogissasi on ollut ehkä DIY lumipallot. Ajattelin heti ne nähdessäni, että niistä ja valosarjasta saisi mainion lumipallolyhdyn. Rakastan blogeissa noita Diy-juttuja, monesti innostuu itsekin sitten toteuttamaan niitä 🙂

 5. Mukana kolmella arvalla! 🙂 Löysin Living 24/7 -sivuilta tällaisen ihanan pronssisen kynttelikön, jota olen jo pitkään himoinnut: <a rel="external nofollow" href="http://www.living247.fi/epages/living247.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2014080501/Products/Pm0315&quot; target="_blank">http://www.living247.fi/epages/living247.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2014080501/Products/Pm0315</a><br />
  Kuvat inspiroivat blogissasi paljon! 🙂 T: Kati

 6. Tykkään niin näistä arvonnoista, erittäin mielelläni niissä mukana. =)<br />
  Tässä arvonnassa mukana kahdella arvalla.<br />
  Living 24/7 nettikaupasta suosikiksi nousi Miikon valkoinen Väre tyyny.<br />
  <a rel="external nofollow" href="http://www.living247.fi/epages/living247.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2014080501/Products/Miikovärevalkoinen&quot; target="_blank">http://www.living247.fi/epages/living247.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2014080501/Products/Miikovärevalkoinen</a&gt;

 7. Kolmella arvalla mukana ihanassa arvonnassa!<br />
  Yksi suosikki tuotteeni olisi tämä:<br />
  <a rel="external nofollow" href="http://www.living247.fi/epages/living247.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2014080501/Products/NurtraymatalaMvalk&quot; target="_blank">http://www.living247.fi/epages/living247.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2014080501/Products/NurtraymatalaMvalk</a><br />
  <br />
  Uutena lukijana en ole vielä teksteihisi ehtinyt muutamaa postausta enemää tutustua, mutta usein inspiraatiota ja ideoita googlen kuvahaulla hakiessani olen kuviisi törmännyt ja niitä löytyy useampikin tietokoneen ideoita-kansiosta! Luontevaa oli siis siirtyä lukemaan blogiasikin 🙂

 8. Kiitokset vinkistäsi! &hearts; En osallistu tällä kertaa arvontaan, sillä tilasin juuri haluamani NURin valkoiset S ja M kokoiset tarjottimet Living24/7:sta. 🙂 Ehdinkin jo keväästä asti tuskailemaan kun Suomessa ei kukaan ole innostunut NURia myymään ja ulkomailta tilatessa postarit olivat niin suuret. Kiitos siis vielä postauksestasi, tässä se taas nähtiin miten tärkeitä blogit on!! &hearts;

 9. Mä valitsisin jonkun ihanan kynttilän, varmaan tuon SNÖ- kynttilän :)<br />
  <br />
  Kahdella mukana arvonnassa!

 10. Hei, tuo nur on kyllä mieleen, suosikkini on sieltä: <a rel="external nofollow" href="http://www.living247.fi/epages/living247.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2014080501/Products/NurtraymatalaMmusta&quot; target="_blank">http://www.living247.fi/epages/living247.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2014080501/Products/NurtraymatalaMmusta</a><br />
  <br />
  Tykkään Living 24/7 -sivusta niin facebookissa kuin instagramissa, joten kahdella arvalla mukana. Kiitos ja hyvää viikonloppua!

 11. anne<br />
  kiva sivusto löysin tämän kun hain paperikuusen ohjetta netistä. yhdellä arvalla mukana. kupari kehykset oli kivat.siellä verkkokaupassa.

 12. Iceberg Ahead suihkuverho, By Nord on lempituotteeni ja aloin seuraajaksi sekä fb että ig puolella :). 2 arvalla siis mukana!

 13. Kolmella mukaan!<br />
  Suosiklituotteeni on ehdottomasti tämä: <br />
  <a rel="external nofollow" href="http://www.living247.fi/epages/living247.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2014080501/Products/46000001&quot; target="_blank">http://www.living247.fi/epages/living247.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2014080501/Products/46000001</a><br />
  Lienee totuudenmukaista sanoa, että sinun blogisi on &quot;syypää&quot; tähän helmi-addiktiooni. 😉 Olen halunnut jo pitkään tehdä itse tuollaisen valaisimen, mutta taidot ja työvälineet eivät ole riittävät. Ehkä vielä jonain päivänä! (Tai sitten päädyn ostamaan) 🙂 Kaikkia sinun helmi-diy-julkaisuja olen palannut uudelleen ja uudelleen lukemaan.

  1. Voi Joanna anteeksi :). Kiva kuitenkin, että olen koukuttanut sinut aina vaan palaamaan blogiin. Tuo linkittämäsi tuote onkin erityisen ihana.

 14. Seuraankin jo ennestään instassa Living 24/7. Ehdoton suosikkini on Nur:in tarjotin. Omistan sen ihan pienemmässä koossa, mutta se on aika tarpeeton itselleni noissa mittasuhteissa. Isompi on siis toiveissa 🙂 Mieleenpainuvin kirjoituksesi oli joku aika sitten juttu missä kerroit psoriaksesta. Itse sairastan sen sukulaissairautta, huomattavasti harvinaisempaa ja vaikeampaa kun psori, mutta osasin jotenkin samaistua sinuun sairauden myötä.

  1. Hienoa kuulla, että myös nämä astetta painavammat kirjoitukset ovat tavoittaneet lukijoita. Vaikka pääsääntöisesti keskitynkin blogissa niihin elämän pieniin ja kauniisiin asioihin niin välillä on hyvä muistuttaa siitä että bloggaajankaan elämä ei aina ole ruusuilla tanssimista. Tuo samaistuminen on tärkeä asia ja ihan mahtavaa jos sen postauksen kautta pystyit niin tekemään.

 15. 3 arpaa. Suosikkeja löytyisi liikkeestä milla mitalla juuri mun tyylistä, mutta esimerkkinä tämä: <a rel="external nofollow" href="http://www.living247.fi/epages/living247.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2014080501/Products/Nd0411&quot; target="_blank">http://www.living247.fi/epages/living247.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2014080501/Products/Nd0411</a><br />
  <br />
  Kiitos, että olet jaksanut blogia pitää yllä ja päivittää usein. Sinulla on pettämätön tyylitaju, kuvia ja diy-ideoita seuraa ja ihastelee aina ilokseen, toivon, että jonain päivänä omakin koti näyttäisi yhtä hyvältä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *