Lasten design aakkoset

Sähköpostiin oli tupsahtanut kysely meidän perheen lasten astioista. Mitä käytetään ja mistä hankkia yksinkertaisen tyylikkäitä lasten astioita ilman niitä prinsessoja ja astronautteja?

Vaikka meidän lasten arkiastiakokoelma onkin varsin kirjava kokonaisuus aina Ikean kipposista niihin prinsessoja vilistäviin astioihin niin ehdottomat suosikit ovat kuitenkin Design Lettersin melamiiniset astiat. Erittäin  kestävät, ja turvalliset mutta silti yksinkertaisen tyylikkäät astiat sopivat perheen pienimmille ja jatkossa sitten vaikka  piknikeille tai retkille mukaanotettevaksi.

 

DSC_0348%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0344%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0354%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Yksinkertaisen muotoilunsa ja sävymaailmansa vuoksi Design Lettersin melamiini astiat on helppo yhdistää esimerkiksi meillä aikuisten astiastona toimivaan valkoiseen Iittalan Teemaan.

 

DL.jpg

 

Kovaakin kulutusta kestävät melamiiniset astiat voidaan pestä myös pesukoneessa.
Ja siksi meidän Team kolme A:ta liputtaakin näiden astioiden puolesta.

 

Varsin kattava Design Letters valikoima löytyy Skandinavian Design Centerin verkkokaupasta, ja tilaamalla tänään 16.12. varmistat toimituksen vielä jouluksi (koskee varastotuotteita). Mä taidan ainakin klikkailla muutamat kulhot meille vielä ennen joulua.

 

 

Postaus sisältää mainoslinkkejä.
Kollaasin kuvat: Skandinavian Design Center

4 kommenttia “Lasten design aakkoset

    1. Kiitos tämän linkin jakamisesta. Se olikin aivan uutta tietoa minulle. Onneksi kysymyksessä ei ole kuitenkaan välitön uhka.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *