Paljasta mistä: A little bit cognac please

Aikaisemmassa postauksessani kyselin teiltä koristetyynyvinkkejä ja sainkin yhden ihan varteenotettavan idean, jota en itse ole aiemmin tullutkaan ajattelleeksi. Vanhan kaapin kaveriksi konjakinväriset nahkaiset tai keinonahkaiset tyynyt. Vaikka ajatus siitä, että voisin nostaa  kaapin sävyä enemmänkin esille ei ollut koskaan käynyt mielessänikään ei se ollut silti ollenkaan huono. Mietin tätä ehdotusta hetken ja ajattelin, että miksipä ei. Voisin hankkia yhden ensin kokeeksi harmaiden, mustien ja valkoisten tyynyjen rinnalle.

 

DSC_0176%20%282%29.jpg

 

Nopea googletus ei kuitenkaan tuottanut yhtään osumaa, eli nyt kaipaankin kipeästi vinkkiäsi mistä lähteä etsimään konjakin väristä joko nahkaista tai keinonahkaista tyynyä tai tyynynpäällistä?

 

DSC_0381%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Kokosin tähän kollaasin muutamista konjakinvärisistä poufeista, jonka sävy saattaisi juurikin olla se etsimäni tyynyn sävy.

 

Collage.jpg

 

Postaus sisältää mainoslinkin.

 

Kollaasin kuvat:Zocohome.fi

4 kommenttia “Paljasta mistä: A little bit cognac please

  1. Olen nähnyt jossain blogissa parikin kertaa moisen nahkatyynyn, jota mielessäni ajattelin, mutta myös Tapio Anttila Collectionin osastolla Habitaressa näin. Alla linkki postaukseen, jossa moinen näkyy.<br />
    <br />
    <a rel="external nofollow" href="http://whiteandfresh.casablogit.fi/lue/2015/09/mustavalkoinen-collection-koristetyyny&quot; target="_blank">http://whiteandfresh.casablogit.fi/lue/2015/09/mustavalkoinen-collection-koristetyyny</a&gt;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *