Palveluksessanne Mr Uggly

Hou hou hou. Joulupukki tuli ja meni. Ja ainakin meidän talon ohitti oveen koputtamatta. Taisi paiskata lahjat etuovelle mahdollisimman kaukaa. Meidän joulun suunnitelmat sotki nimittäin jo hyvissä ajoin ennen aattoaamua seuraksemme saapunut vatsatauti. Se onkin onnistuneesti kiertänyt tässä pyhien aikana melkein meidät kaikki.

Pääsimme kuitenkin avaamaan lahjoja aattona ja hauskaa oli, että joulupukki oli muistanut meidän sukanvarsisäästäjiä omilla säästölippailla. Tyylikkään yksinkertaiset KG Designin Mr Uggly tekevät säästämisestä mukavaa ja yllättävän rahantarpeen iskiessä pöllön voi avata helposti.  Mr Uggly ei  ole ehkä siksi  paras säästölipas kärsimättömälle luonteelle mutta pienille säästälille oikeinkin oiva rarkaisu. Silikonisissa säästölippaassa voi rahan lisäksi säilyttää lähes mitä vaan ja se toimii hyvin sisustusesineenäkin monissa kodin tiloissa yksinkertaisen muotoisunsa ansiosta.

 

DSC_0163%20rauharentola.jpg

 

DSC_0161%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0189%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Mä olen rakastunut tähän yksinkertaisten ja modernien silikonisten tuotteiden perheeseen ja meiltä löytyy pöllöjen lisäksi myös  Pilvi pöytätabletteja ja Fasett kynttilälyhtyjä.

 

Onko KG Design sulle tuttu merkki?

5 kommenttia “Palveluksessanne Mr Uggly

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *