DIY superhero tyyny, TELLKIDDO & alekoodi

Uusi vuosi ja uudet kujeet. Mä lupasin kertoa teille heti uuden vuoden alkumetreillä minimiehen huoneen pienistä muutoksista ja antaa samalla vinkkejä miten näillä pienen pienillä jutuilla saa lastenhuoneen ilmettä muutetettua ja raikastettua. Postauksen lopusta voit poimia mukaasi  myös alekoodin, jolla pienenkin raikastuksen tekeminen on entistä edullisempaa.

Koska kaikki supersankarit ovat tällä hetkellä minimiehen mielestä ihan ykkösparhaita, niin ei oikeastaan ollut kovinkaan vaikeaa miettiä millaisilla jutuilla huonetta lähdettäsiin raikastamaan. Entuudestaan tuttu mustavalkoisuus toimii edelleen huoneen punaisena lankana. Sängyn viereen hankittiin raikas tasaraitainen matto ja pehmeät lelut säilötään jatkossa Tellkiddon paperiseen säilytyspussiin.

 

DSC_0304%20rauharentola.jpg

 

Tiedoksi niille, jotka eivät sitä tiedä, että TELLKIDDO on ruotsalainen tuotemerkki. Laadukkaan oloiset paperipussit  valmistetaan kestävistä ja ekologisista materiaaleista. Hurjan hauskat kuvat painetaan käsin jokaiseen pussiin erikseen. Paperipussit on helppo muokata haluamansa kokoiseksi kääntämällä reunaa. Vaikka jo pelkkä pussi on jo kiva raikastus lastenhuoneeseen niin meillä päädyttiin valitsemaan sen kaveriksi myös superhero juliste Lilla companyn valikoimasta ja niistä inspiroituneena syntyi vielä DIY idealla superhero tyynykin.

 

Tellkiddo%20Collage.jpgDSC_0278%20rauharentola.jpg

 

Tyyny on jälleen kerran kierrätysmateriaalista valmistettu. Kangas on vanha lakanakangas, täyte on vanhan kuitutyynyn vanua ja kaavatkin on piirretty pakkauspaperiin.

 

DSC_0236%20rauharentola.jpg

 

 

Ja sitten lopuksi siihen lupaamaani alekoodiin. Koodilla TELLRAUHA saat -15%  kaikista Lilla companyn Tellkiddoista 1.-5.1.2016.

 

DSC_0315%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Näin se on potkaistu tämäkin vuosi käyntiin. Nyt vaan jännitetään mitä tämä alkanut vuosi tuleekaan pitämään sisällään.

 

 

Yhteistyössä Lilla company

(Tellkiddo tuotteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan)

2 kommenttia “DIY superhero tyyny, TELLKIDDO & alekoodi

  1. Ihana tyyny, ja etenkin huone. Tuohon tyynyyn sopis myös valkoisesta kankaasta kirjotut "silmän reiät". 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *