Alevinkkejä lastenhuoneen sisustukseen

Pysytään vielä hetki lastenhuoneessa. Ja koska alet käyvät edelleen kuumina niin kokosin teille muutamia alevinkkejä lastenhuoneeseen. Raikasta lastenhuonetta pienillä uusilla yksityiskohdilla tai sisusta lastenhuone vaikka kokonaan uusiksi. Tässä muutamat tärpit kumpaiseenkin vaihtoehtoon.

Joxin kauniiin ajattomilla skandinaavisilla tuotteilla saat kauniin kokonaisuuden. Luonnolliset ja hillityt värit kestävät aikaa. Nämä yhdistettynä ruotsalaisen Photowallin veikeisiin kuvatapetteihin saa hauskan kokonaisuuden. Vihreä tekee tuloaan, joten miksei ripaus sitä myös lastenhuoneeseen?

 

lekmer%20collage.jpg

 

Jos ei halua uusia koko lastenhuonetta, pienillä yksityiskohdilla voi myös raikastaa kokonaisuutta. Kiinnitä katseesi kauniisiin vuodevaatteisiin, säilyttimiin tai mun ehdottomiin lemppareihin tyynyihin.

 

lekmer%20collage%202.jpg

Finlayson I Elodie Details I Geggamoja I Roommate I Spacebabies

 

Löysitkö sinä kollaaseista mitään mielenkiintoista?

 

Eilen jo kyselinkin Facebookin puolella kuinka sinun alkanut vuosi on lähtenyt käyntiin ja minkälaisia juttuja haluaisit blogistani lukea tänä vuonna? Kerrohan, sillä saattaa nimittäin olla, että paras vastaus palkitaan. Yllätyksellistä viikonalkua ja olethan muistanut klikata itsesi Rauharentolan seuraajaksi myös instassa.

 

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *