Raikas Spira

Mä pidän ajattomista ja pirteistä ehkä hiukan leikkisistäskin tekstiileistä ja ehkäpä juuri siksi olenkin rakastunut ruotsalaisiin Spira tekstiileihin. Spira haluaa tuoda koteihin iloisen värikkäitä tekstiileitä, joissa on oikeaa asennetta. Spira-mallisto on ajaton, mutta se uudistuu silti jatkuvasti. Uutuustuotteet suunnitellaan aina täydentämään aikaisempia mallistoja, joten voit päivittää kotisi milloin tahansa sesonkikuoseilla jotka sopivat saumattomasti aikaisemman malliston tuotteisiin. Spira mallistosta löytyy myös joitakin sisustusesineitä, kuten tarjottimia.

 

81-4834D1.jpg

 

DSC_0184%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Mallistosta löytyy ihanan raikkaita mustavalkoisia kuoseja mutta niiden lisäksi ainakin mun sydämen saa sykkimään räväkän raikas keltavalkoinen värimaailma. Ja ehkäpä Rauharentolassa nähdäänkin tänä keväänä keltavalkoisia tekstiilejä. Vaikka sisustusrintamalla vihreä taitaakin olla nyt se kuumin hot juttu.

 

81-4487D1.jpg

 

1533_spira.jpg

 

Spiran tuotteita löydät melko kattavasti ainakin Elloksen valikoimasta.
Mikäli sinä olet törmännyt tuotteisiin jossain muualla niin kerro ihmeessä missä.

 

DSC_0177%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Tuotekuvat www.ellos.fi

4 kommenttia “Raikas Spira

  1. Voi miten magee toi keltainen! Meiltä löytyy lastenhuoneesta mustavalkoisen kaverina keltaista, mutta voisin kevääksi laajentaa sitä ehkä koko asuntoon. 🙂 Vihreälle en syty, ainakaan vielä…:)

    1. Meillä on myös keltaista mustan ja valkoisen kaverina lastenhuoneessa mutta tarvetta sille olisi myös muualla. Mulla oli laimea vihreäkausi jo syksyllä ja mietinkin kovasti uskaltaisinko lisätä vihreää vai pysyä tutuissa ja turvallisissa väreissä. Väriähkyä välttelen viimeiseen asti ;).

  2. Tuo firma onkin uusi tuttavuus itselle. Kauniita kuoseja kaikki, ja tuo keltainen niin kaunis ja raikas väriltään. Itse sain juuri Sienna-vahakankaa keittiöön ja siitä laitoinkin blogiin kuvia. Värit kyllä houkuttelevat pimeän talven jälkeen ja valoa odotellessa tuolta ikkunasta enemmän.

    1. Eikös, pimeän syksyn jälkeen tuotta iloista raikkautta kaipaa kovasti. Täytyypä käydä kurkkimassa keittiökuvasi. Valoa ja kevättä odotellessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *