Vuono ja muita mielenkiintoisia sisustusvärejä

Mulle taisi iskeä nyt pahimmanlaatuinen maalauskuume. Tikkurila Oyj:n uunituore inspiraatiopas Color Now 2016 esittelee tämän vuoden mielenkiintoisimmat sisustusvärit. Mukaan mahtuu tuttuja ja turvallisia valkoisen ja harmaan sävyjä mutta sitten myös niitä hiukan eksoottisempia ja räväkämpiä sävyjä, joita vuoden 2016 värikin edustaa. Vihreä Vuono M442 on kotoisan eksoottinen ja erityisen intensiivinen ja siitä syystä se varmasti tulee jakamaan mielipiteitä suuntaan ja toiseen.

DSC_0223%20%282%29%20rauharentola.jpg

DSC_0207%20%283%29%20rauharentola.jpg

DSC_0212%20%283%29%20rauharentola.jpg

Mikäli vihreä ei tunnu omimmalta suurina pintoina sitä voi hiukan makustella sisustuksen pienempinä yksityiskohtina mm. piensisustuksessa ja esineissä. Kaikki eivät syty vihreälle ja  niinpä suosittelenkin tutustumaan muihinkin esitteen mielenkiintoisiin väreihin. Sieltä löytyy mm. raikas Greippi S302, viileän rauhoittava Sade J490 ja hehkuva Granaattiomena M423.

DSC_0235%20%282%29.jpg

DSC_0229%20%282%29.jpg

DSC_0237%20%282%29.jpg

Poimin teille myös omat suosikkini. Mitkä sävyt sinua miellyttää eniten?

Tikkurila%20Collage.jpg

Color Now esitteen saat mukaasi maalia myyvistä liikkeistä ja siihen voi tutustua myös täällä.

Värikästä viikonloppua.

(Salaattiottimet saatu blogin kautta)

2 kommenttia “Vuono ja muita mielenkiintoisia sisustusvärejä

  1. Tuo uusi Vuono värisävy alkoi houkutella minuakin siitä jonkin esitteen nähtyäni. Vihreän eri sävyt ovat aina olleet mieleeni, mutta sisustukseen en ole niitä juurikaan käyttänyt. Lukuunottamatta karmaisevan limenvihreitä seiniä, jotka välttämättä halusin lapsena huoneeseeni maalata ;)<br />
    <br />
    Jollain pienellä esim. smaraginvihreällä olisi kiva kotia piristää.. Ehkä minunkin täytyy suunnata maalikaupoille 🙂

    1. Kunhan vihreä ei ole hallitseva, sillä saa varmasti aikaan raikkaan ilmeen. Pieni ripaus vihreää huonekasvien kaveriksi voisi olla ainakin mulle sopiva määrä. Liika vihreys teettää mulle ainakin väriähkyn. Muistan hyvin tuon limenvihreän aikakauden :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *