Silverjungle SS2016 sneak & peek

Psst. Silverjungle julkaisee kevätmallistonsa 10.2.2016 ja mä sain sähköpostiini muutaman sneak and peek kuvan tulevasta mallistosta. Ja nyt tekin pääsette kurkkaamaan mitä Silverjungle kevät tuo tullessaan. Supersuosikit  kuten tähdet, kukat ja raidat ovat edustettuina tässäkin mallistossa, joten niiden ystävät voivat tässä kohtaa huokaista helpotuksesta. Väreinä vaatteissa leikittelee niin harmaa, keltainen kuin mustakin. Ja taitaa mallistossa olla mukana ripaus sitä aikuisen naisen pinkkiäkin eli oranssiin taittuvaa vaaleanpunaista, korallin sävyä. Naistenvaatemalliston kerrotaan tänä vuonna olevan ihana isolla i:llä. Naiset on tänä vuonna huomioitu niin tuotteita kuin niiden määriäkin suunniteltaessa. Mutta valinnoissan kannattaa kuitenkin olla ripeä, niin silloin ei jää ainakaan ilman.

Mä jään ainakin odottamaan ensi viikkoa innolla.

 

0P4A6134.jpg

 

0P4A6409%20crop.jpg

 

0P4A5942.jpg

 

Miltäpä Silverjungle kevät susta näyttää?

 

(Kuvat Silverjungle)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *