Arvotaan lippupaketteja Kevätmessuille 2016

OmaPiha, Oma Koti, OmaMökki, Sisusta ja Lähiruoka & Luomu. Osallistu viiden (5) messulippupaketin (yksi paketti sisältää 2 lippua) arvontaan ja lähde hakemaan roppakaupalla inspiraatiota kevääseen ja kesään.  Arvontaan voit osallistua jättämällä kommenttisi tähän postaukseen. Kerro kommentissasi mitä ja millaisia ideoita odotat löytäväsi Rauharentolan kasvihuoneesta, joka siis sijaitsee messujen  Puutarhauni yleisalueella sijaitsevassa blogikylässä. Lisäarvan saat, tykkäämällä Rauharentolan Facebook-sivusta. Ilmoita kommentissasi monellako arvalla olet mukana.

 

kev%C3%A4tmessut.jpg

 

Lisätietoja 7.-10.4.2016 järjestettävän messutapahtuman aikatauluista, näytteilleasettajista ja ohjelmasta löydät täältä.

 

Arvonta alkaa nyt ja päättyy 20.3.2016 klo.23.59.

 

Messuilla nähdään!

 

(Yhteistyössä Messukeskus)

57 kommenttia “Arvotaan lippupaketteja Kevätmessuille 2016

 1. Odotan keväisiä kepeitä ideoita jotka kaivavat viimeistään kevätfiiliksen ja puutarhapeukalon lumen alta :)<br />
  <br />
  Mukana kahdella arvalla 🙂

 2. Viime keväänä piha avattiin ja madallettiin. Nyt on sydän avoinna ideoille! Isoa, pientä, kukkaa tai muuta kiinteää. Olen valmis kuin sieni imemään vaikutuksia :)<br />
  Myös fb:ssä tykätty eli 2 arpaa mukana…

 3. Kahdella arvalla mukana.<br />
  Toivon että löytyisi jotain uutta ja ennalta arvaamatonta ideaa paahteisen parvekkeen pieneen kasvihuoneeseen.

 4. Hei! Kahdella arvalla mukana arvonnassa. Uusia ideoita ja vanhoja tuttuja juttuja kesää varten haluaisin päästä tutkailemaan. Kohta lumi sulaa ja krookukset kukkivat pupujenkin iloksi…

 5. Odotan löytäväni uusia ihania ideoita pienelle pihalleni.. joka ei taida koskaan tulla valmiiksi 🙂 multasormi syyhyää jo kovasti!

 6. Innolla odotan taas kevään tuloa ja kasvimaan ja puutarhan muokkausta.Uudet ideat aina tervetulleita. Kahdella arvalla mukana.

 7. Kahdella arvalla mukana. Odotan löytäväni taas useita loistavia ideoita mitkä ovat itse suht helposti toteutettavissa myös kotona. Jotain yksinkertaisen kaunista ❤️

 8. Yhdellä arvalla mukana. Odotan näkeväni jotain uutta, inspiroivaa ja omaperäistä 🙂 t. Nina

 9. Odotan ideoita ja inspiraatiota viime kesänä alkaneeseen lavakauluskasvatukseen! 🙂 Viime vuonna olin kevätmessuilla ja tykkäsin kovasti. Toivottavasti arpaonni suosii! 🙂 Kahdella arvalla mukana! 🙂

 10. Mukana Kevät-messuarvonnassa kahdella arvalla. =)<br />
  Suurin ensi kesän puutarhajuttu on meidän saaressa sijaitsevan kesäpaikan terassin rakennus ja istutukset siihen ympärille. Toivoisin saavani ideoita ja vinkkejä näihin projekteihin ja tietenkin lavakaulussalaattibaariin, jonka pohjat rakensin jo viime kesänä.

 11. Yhdellä arvalla mukana. Odotan vinkkejä kasvihuoneen hoitoon – pitääkö kaikki mullat vaihtaa joka vuosi, onko kasvusäkki helpoin vaihtoehto, kuinka lasit/pleksit pestään hajottamatta koko häkkyrää

 12. Olen mukana kai aika monella arvalla, koska kaipaus saada puutarha kuntoon. Ostimme omakotitalon ja pihakin pitää laittaa uusiksi. Ideoita, miten 10 cm sammal saadaan pois ja pihan suunnitteluun jotain järkeä.

 13. Moikka,<br />
  <br />
  2 arvalla mukana. Olen itse innokas parvekeviljeliä, perus vihreitä vihanneksia tulee kasvatettua, sekä yrttejä niin uudet ideat on aina tervetulleita.

 14. 2 arvalla. Inspiraatioita ja yleistä fiilistelyä rennoossa menossa. Kokonaisuus siis kiinnostaa, kotiin parvekkeelle, mökille puutarhaan.

 15. Toivon löytäväni uusia ideoita sisustaa ja koristella parvekettamme ja kotiamme ja paljon uutta inspiraatiota kevääseen. Ja totta kai kiinnostaa tietää mitä teiltä löytyy kasvihuoneestanne??

 16. Kaipaan ideoita ja vinkkejä oman uuden omakotitalopihan laittamiseen. Vuosien projekti edessä… &hearts;<br />
  <br />
  Kahdella arvalla mukana 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *