DIY kierrätyskastelukannu

Aurinko lämmittelee jo ihanasti pihoja, terasseja ja parvekkeita. Kevätmessuilla minulla oli esillä superhelppo diy-idea, joka ilahdutti varsinkin parvekepuutarhureita. Pienikin kastelukannu nimittäin vie usein yllättävän paljon tilaa pitkän nokkansa vuoksi. Kauniin, varsin näpsäkän kokoisen ja omaan värimaailmaansa sopivan kastelukannun voi helposti loihtia vaikkapa huuhteluainepullosta.

Tarvitset näitä:

Muovinen pyykinpesuaine- tai huuhteluainepullo

Hiekkapaperia

Spraymaalia

Pora ( tai vasara ja naula)

DSC_0018%20rauharentola.jpg

Varmista, että käytät puhdasta pulloa. Pese ja huuhtele siis pullo huolellisesti ennen käyttöönottoa. Niin saat kaikki mahdolliset kemikaalit pullosta pois. Et varmaankaan halua kastella kasvejasi  veteen sekoitetulla pyykinpesuaineella, ethän?
 

Poista pullosta etiketit ja karhenna pintaa hiekkapaperilla, jolloin spraymaali tarttuu siihen paremmin. Maalaa pullo haluamasi väriseksi. Tee pullon korkkiin reikiä joko poralla tai vaikkapa naulaa ja vasaraa apuna käyttäen. Kun nämä vaiheet on tehty voit ottaa käyttöösi uuden kastelukannusi. Toki sisään tarvitaan sitä ennen tietenkin vettä.

DSC_0016%20rauharentola.jpg

DSC_0020%20rauharentola.jpg

Mukavia puutarhahetkiä ja aurinkoa viikkoosi <3.

6 kommenttia “DIY kierrätyskastelukannu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *