Kuulumisia pihasisustamisen parista

Aurinko hellii jo ties kuinka monetta päivää ja meillä on takapihalla tapahtunut kaikenlaista ja niihin muutoksiin pääsette tekin kurkkaamaan tässä kuluvan kuun aikana. Oikeastaan pihasisustaminen on näinä päivinä haukannut ison osan vuorokauden tunneista, ja sisällä on käyty vain nukkumassa.

Vanhoista terracotta salaojaputkista syntyi meidän perheen poikien voimin ihana istutuskokonaisuus, johon pitkän arpomisen jälkeen halusin kuitenkin yksivuotisia kesäkukkia. Ehkäpä ensi kesänä on sitten yrttien vuoro. Tai miksei niiden sisään voisi yhtähyvin istuttaa yksinkertaisen kauniita kivikkokasveja.

DSC_0218.jpg

DSC_0222.jpg

DSC_0221.jpg

DSC_0223.jpg

Terracotan väriset putket tuovat mukavasti väriä harmaasävytteiseen takapihaan. Ja tuota harmaatahan on muuten luvassa lisää tänä kesänä oikein roppakaupalla.

DSC_0130.jpg

Aurinkoista lauantaiiltapäivää. Nautitaan!

4 kommenttia “Kuulumisia pihasisustamisen parista

  1. Ihania nuo lavat 🙂 witsi kun jostain löytäisin hyväkuntoisia FIN-lavoja, olisi projekti poikineen tiedossa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *