Sunnuntain shoppailuvinkki: Lagerhaus

Eilinen kului leppoisasti leväten, ja tänään voikin jo sitten hiukan vaikka shoppailla. Monen sisustusintoilijan tapaan mun vakkarikohteisiin Tukholman matkalla kuuluu ehdottomasti Lagerhaus. Lagerhausin valikoima pitää sisällään paljon yksinkertaisia ja edullisia piensisustustavaroita juhlatarvikkeista mattoihin ja valaisimiin. Ja ainakin mä olen ihastunut moneen juttuun aiemmin. Nettishoppailijoille mulla onkin nyt kivaa kerrottavaa. Tämä ruotsalainen sisustuskauppa nimittäin  toimittaa verkkokauppansa  tuotteita nyt myös Suomeen. Tällä hetkellä on menossa kampanja (17.5 asti), jossa yli 55 eur:n tilaukset toimitetaan veloituksetta ja koko valikoimasta on -20% ale. Eli jos et ole vielä käynyt tutustumassa niin nyt jos koska se kannattaa.

 

Lagerhaus%20Collage.jpg
Kollaasin kuvat: Lagerhaus

 

Nopea silmäys kauppaan ja ainakin minä löysin muutamia juttuja ostoskoriin laitettavaksi. Sä pääset shoppailemaan Lagerhausin nettikauppaan täältä (klik).

 

Mukavaa sunnuntaita, vaikka sitten shoppailujen merkeissä.

 

 

2 kommenttia “Sunnuntain shoppailuvinkki: Lagerhaus

  1. Lagerhausissa on kyllä kivoja juttuja. Mulla tulee piipahdettua tuossa Ruotsin puolella aina joskus ja harvemmin tyhjin käsin 😉

    1. Niin tosiaan sullahan on monta ihanuutta ihan nurkan takana. Joo mä tykkään myös Lagerhausin simppelistä tyylistä kovasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *