Kiireetön kesä & arvonta

Kotona työskentelemisen etu on ehdottomasti kiireettömät aamut. Näin kesäaikaan on ihana aloittaa päivä terassiaamiaisella hiljaisuudesta ja kiireettömyydestä nauttien. Arjen luksusta, josta nautin nyt täysin rinnoin. Sillä saattaa olla, että syksy tuo tähän välivaiheeksi kutsumaani ajanjaksoon pienoisia muutoksia. Vaikka töitä freelancer sisällöntuottajana on ollutkin ihan mukavasti vararahastoni, jota on kyllä tarvittu alkaa huveta ja lompakko kiittäisi muutamasta lisäeurosta. Tämä on kuitenkin ollut ehdottoman tärkeä ja opettava jakso. Ja sen ehkä tärkein opetus on ollut se, että välillä pitää vaan uskaltaa päästää irti. Ei vaan irti jostain konkreettisesta vaan myös ajatuksista ja mielikuvista. Olla oma itsensä välittämättä mitä muut ajattelevat.

 

DSC_0292%20rauharentola.jpg

 

DSC_0302%20rauharentola.jpg

 

DSC_0312%20rauharentola.jpg
Astiat: Orthex (saatu bloginäkyvyyttä vastaan)

 

Mä olen ehdottomasti luovan työn tekijä, visualisti. Sitä ajatusta, kun pääsisin jotenkin jalostamaan ja saada tuottamaan niin oltaisiin aika lähellä mun unelmaa, sisäistä rauhaa ja harmoniaa. Unelmatyötään tekevät ymmärtävät varmasti mistä puhun vai ymmärrättekö?

 

DSC_0288%20rauharentola.jpg

 

Syksyn suhteen kaikki on vielä hiukan auki mutta tämä kesä kuluu kuitenkin kiireettömän yhdessäolon merkeissä monista terassiaamiaisista yksin ja yhdessä nauttien.

 

Ja olihan mulla teillekin jotain. Koska teitä seuraajia (lukijoita, Facebook tykkääjiä ja mitä kaikkia niitä nyt onkaan) on kertynyt viime aikoina hurjasti lisää, haluaisin kiittää teitä blogini seuraamisesta kesäisellä tuotearvonnalla. Ja jakaa siten yhden kesäisen nautiskeluhetken kanssanne. Arvonnan palkintona on Orthex Group:in 6 hengen pikniksetti. Nämä raikkaan väriset astiat luovat omalta osaltaan kesäistä fiilistä niin kotona terassillakin kuin esimerkiksi mökillä tai puiston viheriöllä.
 
 
Arvontaan osallistut kertomalla mitä sinun tuleva kesäsi pitää sisällään ja liittyykö kesääsi Orthex tuotteet. Toki voit liittää kommenttiisi myös muita terveisiä ruudun siltä puolelta tänne puolelle.
Arvonta alkaa nyt ja päättyy 31.5.2016. klo. 23.59.
Ja jos, et vielä seuraa Rauharentolaa minkään seurantakanavan kautta niin nyt olisi oiva hetki tehdä niin. Linkit eri seurantamahdollisuuksiin löydät kätevästi sivupalkista.
 
 
Onnea kaikille arvontaan <3.

 

Arvonta toteutettu yhteistyössä Orthex Group:in kanssa.

 

 

 

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *