Kiireetön kesä & arvonta

Kotona työskentelemisen etu on ehdottomasti kiireettömät aamut. Näin kesäaikaan on ihana aloittaa päivä terassiaamiaisella hiljaisuudesta ja kiireettömyydestä nauttien. Arjen luksusta, josta nautin nyt täysin rinnoin. Sillä saattaa olla, että syksy tuo tähän välivaiheeksi kutsumaani ajanjaksoon pienoisia muutoksia. Vaikka töitä freelancer sisällöntuottajana on ollutkin ihan mukavasti vararahastoni, jota on kyllä tarvittu alkaa huveta ja lompakko kiittäisi muutamasta lisäeurosta. Tämä on kuitenkin ollut ehdottoman tärkeä ja opettava jakso. Ja sen ehkä tärkein opetus on ollut se, että välillä pitää vaan uskaltaa päästää irti. Ei vaan irti jostain konkreettisesta vaan myös ajatuksista ja mielikuvista. Olla oma itsensä välittämättä mitä muut ajattelevat.

 

DSC_0292%20rauharentola.jpg

 

DSC_0302%20rauharentola.jpg

 

DSC_0312%20rauharentola.jpg
Astiat: Orthex (saatu bloginäkyvyyttä vastaan)

 

Mä olen ehdottomasti luovan työn tekijä, visualisti. Sitä ajatusta, kun pääsisin jotenkin jalostamaan ja saada tuottamaan niin oltaisiin aika lähellä mun unelmaa, sisäistä rauhaa ja harmoniaa. Unelmatyötään tekevät ymmärtävät varmasti mistä puhun vai ymmärrättekö?

 

DSC_0288%20rauharentola.jpg

 

Syksyn suhteen kaikki on vielä hiukan auki mutta tämä kesä kuluu kuitenkin kiireettömän yhdessäolon merkeissä monista terassiaamiaisista yksin ja yhdessä nauttien.

 

Ja olihan mulla teillekin jotain. Koska teitä seuraajia (lukijoita, Facebook tykkääjiä ja mitä kaikkia niitä nyt onkaan) on kertynyt viime aikoina hurjasti lisää, haluaisin kiittää teitä blogini seuraamisesta kesäisellä tuotearvonnalla. Ja jakaa siten yhden kesäisen nautiskeluhetken kanssanne. Arvonnan palkintona on Orthex Group:in 6 hengen pikniksetti. Nämä raikkaan väriset astiat luovat omalta osaltaan kesäistä fiilistä niin kotona terassillakin kuin esimerkiksi mökillä tai puiston viheriöllä.
 
 
Arvontaan osallistut kertomalla mitä sinun tuleva kesäsi pitää sisällään ja liittyykö kesääsi Orthex tuotteet. Toki voit liittää kommenttiisi myös muita terveisiä ruudun siltä puolelta tänne puolelle.
Arvonta alkaa nyt ja päättyy 31.5.2016. klo. 23.59.
Ja jos, et vielä seuraa Rauharentolaa minkään seurantakanavan kautta niin nyt olisi oiva hetki tehdä niin. Linkit eri seurantamahdollisuuksiin löydät kätevästi sivupalkista.
 
 
Onnea kaikille arvontaan <3.

 

Arvonta toteutettu yhteistyössä Orthex Group:in kanssa.

 

 

 

80 kommenttia “Kiireetön kesä & arvonta

 1. En malta odottaa, että seuraavat kaksi viikkoa menisivät nopeaa ja keäloma alkaisi vihdoinkin. Tarkoituksena on viettää mahdollisimman paljon aikaa mökillä, ja sinne jos jonnekkin muoviastiat kuuluvat (ainakin meillä).

 2. Voi kesä! &hearts;<br />
  <br />
  Piknikit perheen kanssa, varpaiden kastamista mökkilaiturin päästä… <br />
  <br />
  //H

 3. Meillä kesä kuluu ulkona oman talon terassilla tai mökillä. Poikien kaverit viihtyvät myös molemissa paikoissa ja siksi käytetään mieluusti muovisia, iloisen värisiä astioita. Senkin vuoksi, että jalkapallot lentelevät tiuhaan minne sattuu, mutta myös siksi, että ne on helppo väriensä takia löytää ruohikosta:)) Orthexin vateja ja ämpäreitä on tietysti käytössä mökillä saunassa ja kotona niissä on hyvä uittaa varpaita tai kitkeä rikkaruohoja:)

 4. Kesä pitää sisällään kaiken näköistä… seinäremonttia, rippijuhlia, mökkeilyä, risteilyä ja kaikkee mahdollista perheen kanssa. Aivan mahtavaa olisi voittaa tuo piknik-setti. Käytetään muutenkin aika paljon Orthexin tuotteita.

 5. Reissua auringon alle, Asuntomessut, ystävien tapaamista ja kiva olisi jos ehtisi kotona tapetoida vähän siellä sun täällä. <br />
  Orthexit käytössä joka päivä mm. juustorasiana.<br />
  Aurinkoista kesää!

 6. Mahdollisimman paljon ulkoilua ja vähän matkailuakin. Orthex-tuotteet ovat käteviä &amp; kestäviä ja kyllä ne kesäänkin liittyvät. Meillä on lähinnä vasta säilytyslaatikoita yms.

 7. Kesä menee raskaudesta nauttien ja 2v esikoisen kanssa ulkoillen ja retkeillen, joten kyllä tuo picnic setti tulisi ihan tarpeeseen kun melkein päivittäin pakataan jotakin evästä mukaan! Nykyiset orthexit veteleekin aika viimeisiään 🙂

 8. Fb:ssä seurailen ja uusille Orthexeille olis hyvin tilaa, kun vanhat kuluneet. Kesäpiknikit on ihanaa arjen luksusta &hearts;

 9. Kesään kuuluu näillä näkymin leppoista yhdessäoloa perheen kanssa. Orthexin astiat ovat käytössä myös kesällä niin kotona kuin mökillä. Piknik-setti pääsisi kyllä käyttöön myös! 🙂

 10. Odotan, että kesällä voisi viettää kiireettömästi aikaa yhdessä. Retkeillään takapihalla ja mökillä, Orthexit on tarpeen.

 11. Picknikit kuuluvat kyllä ehdottomasti kesään, mutta orthexin astioita en ole ainakaan aikaisemmin käyttänyt. 🙂

 12. Kesään kuuluu ehdottomasti piknikretket perheen kesken ja kenties myös Orthexin pakasterasiat, joista löytyy kesäisiä herkkuja.

 13. Kesää vietetään leppoisasti kotona. Asutaan lähes ulkona, nautitaan auringosta ja lämmöstä, retkeillään ja syödään ulkosalla. Orthexin tuotteita on käytössä päivittäin.

 14. Kesään kuuluu lomailua, mökkeilyä ja toivottavasti myös paljon auringon paistetta 🙂 Kesän sadon säilön aina Orthex rasioihin ja pikniksetti olisi kätevä paitsi retkellä myös mökkeillessä!

 15. Kesä pitää sisällään mökkeilyä, marjojen poimimista ja erilaisia talkootöitä. Orthexin pakastusrasiat kuuluvat omaan kesään yhtä olennaisesti kuin marjastus.

 16. Voi kesä! Odotan kesälomaa, että saadaan viettää perheen kanssa yhdessä aikaa &hearts; <br />
  Perinteinen reissu pohjoiseen isovanhempien ja muiden sukulaisten luo, tänä vuonna pysähdymme Tuurissa myös 😀 <br />
  Vain sitä kiireetöntä arkea odotan eniten. Se on parasta ja mansikat tietty! 🙂

 17. mökkeilyä ja Norjan reissukin suunnitteilla , ja todellakin Orthexin tuotteilla mennään , joutuu kaikkea mahdollista pakkailemaan, niin syötävää kun muutakin tavaraa 🙂

 18. Nauttia kesästä täydellisesti. Ensimmäinen lomani vauvan kanssa ja aion nauttia siitä täysin siemauksin. Tehdä tytön kanssa kaikkea kivaa.

 19. Kesällä luvassa kalastelua, uimista, vaellusta, ehkä jotain reissua perheen kanssa. Sunnuntaipäivällisiä, ystäviä sekä pakkanem täytyy täyttää luonnon antamilla marjoilla!

 20. Ulkoilua,uimista ,piknikkiä,suomenlinnassa käyntejä useampi kerta ja piknikkiä siellä rakkaan 10 vuotiaan poikani kanssa

 21. Onpa ihanan värinen setti! Toivotaan että tulee kaikkien aikojen marjakesä ja saa Orthex-rasioihin satoa pakastaa.

 22. kesään kuluu auringon otto,makkaran paistoo,uimista ja rentoutumista.elokuussa kaksi päiväset iskelmä festarit voitin liput niihin.jee.se vaatii kuntoo …..siinähän se kesä menee.

 23. Kesään kuuluu leppoisaa yhdessäoloa perheen kanssa, juhlia ja piknikkejä. Orthexit säilytysastiat ovat käytössä

 24. Pitkän loman vietän suurin piirtein kotona eli kaupunkiloma.Tuotteita Orthexilta löytyy muutama keittiöstä.

 25. tarkoitus on käydä viikon vaellusreissulla, jossa purkit on tarpeen! muuten kesä menee auringosta nauttien ja kesälomaa odotellessa!

 26. Kesäni pitää sisällään paljon rentoa oleilua, kotona puuhastelua ja hiukan käyn reissussakin :)<br />
  Kotoani löytyy ainakin Orthexin säilytyskoreja, ja varmasti jotain muutakin Orthexia on 🙂

 27. Nyt ensin matkalle ja sitten takaisin Suomen luonnon helmaan. Joitakin Orthex-tuotteita on jo käytössä, mutta aina on tilausta uusille.

 28. puutarhan satoa odotellessa kudon mattoja. Mansikka-aikaa odottelen innolla, että pääsee pakastamaan rasioihin mansikoita ja muitakin tuotteita on.

 29. Kesäni pitää sisällään monenlaisia juhlia ylioppilasjuhlista syntymäpäiviin. Ulkorakennusten remontointi on kesän ykkösjuttu! 🙂 Mansikat ja mustikat menevät Orthex-rasioissa pakastimeen. Aurinkoista kesää sinne puolelle ruutua!

 30. Kesään kuuluu luonnossa samoilua ja uuden työn etsintää. Othexin tuotteet ovat kuuluneet elämääni vuosikymmeniä.

 31. Kesä pitää sisällään (toivottavasti) paljon aurinkoisia lämpimiä päiviä ja piknik-retkiä perheen kanssa, joten tällaiselle palkintosetille olisi kyllä käyttöä :)<br />
  Orthexin tuotteet ovat jokapäiväisessä käytössä, niissä mm. kulkee näppärästi eväät mukaan töihin.

 32. Mahdollisimman paljon reissaamista ulkomailla ja vähän kotimaassakin..ainakin Turun saaristorundi tehtävä taas 🙂

 33. Kesääni kuuluu lomaa ja perheen kanssa reissailua ja rentoa olemista. Orthexin tuotteet olisivat ihanat ja tarpeelliset piknikreissuille 🙂

 34. Kesä kuluu ihanien kesätapahtumien järjestämisellä upeassa ruukki-miljöössä. Nautinnollista kesää sinulle 😀

 35. Kyllä orthexin säilytysrasiat kuuluvat joka kesään, kun käyn marjoja poimimassa. Muuta kesäpuuhaa on mm. pihan laitto ja paljun lämmitys 🙂

 36. Kesä menee töissä – enkä voisi olla onnellisempi.<br />
  Olen äärettömän kiitollinen, että saan viettää kesän työpaikassa, jossa on oikeasti kiva käydä töissä. Vielä kiitollisempi olen siitä, että minulla on työpaikka, sillä näinä synkkinä aikoina sitä mahdollisuutta ei kaikilla ole.<br />
  <br />
  Jokainen tunti, jonka vietän töissä, on merkityksellinen. Teen työtä, jolla on merkitys, kerään työkokemusta ja luon itselleni uraa ja tulevaisuutta. Toivon olevani tässä samassa yrityksessä töissä vielä 10 vuoden päästäkin.<br />
  <br />
  Minä olen onnellinen, jos saan joko arki-iltana tai viikonloppuvapaalla käydä lenkillä mieheni ja koiramme kanssa, ja syödä jotain hyvää. Mielellään alusta asti itse tehtyä tahi leivottua.

 37. Kesään kuuluu lomailua, mökkeilyä ja rentoa oleilua. Perheen kanssa syödään ulkona eripaikoissa ja orthexia piknik laukkuun löytyykin, ei tosin koko perheelle. Koko perheelle riittävä piknik setti olisi mahtava lisä kesäämme 🙂

 38. Matkailuautolla ajattelimme lähteä Suomea kiertelemään ja poikkeamaan myös Norjan puolella. Asuntoautossa nuo orthexin astiat ja rasiat ovat osoittautuneet käteviksi!

 39. Töitä, töitä koko kesän 🙂 Mutta kyllä sitä Orthexin tuotteita ainakin eväsretkillä käytetään töistä huolimatta

 40. Ilman muuta ko. tuotteet liittyy mökkeilyn ja piknikkien muodossa. Muuten aion syödä jäätelöä ja käydä festareilla tai huvipuistossa.

 41. Mökkeillen, uiden, saunoen, grillaillen, juhlien ja festareilla käyden. Ei anneta töiden rajoittaa vapaa-aikaa, vaan otetaan pienistä hetkistä kaikki irti! Piknik on luonnollisesti osa kesäillanviettoa kavereiden kanssa, piknik hetkeä on mukava helpottaa hyvillä välineillä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *