Splashes (sis. Walldesign arvonnan)

Arvonta toteutettu yhteistyössä Walldesignin kanssa.

Mä olen ärsyttävän pikkutarkka, pienikin virhe tai epätäydellisyys ärsyttää mua ihan suunnattomasti. Elämä on muokannut ja kouluttanut mua jonkin verran ja täydellisyyden rinnalle olen tietoisesti yrittänyt hakea jotain epätäydellistä. Pieninä annoksina, tietoisesti kuin siedätyshoitona ikään. Tuota samaa ajatusta käytin suunnitellessani uutta printtikollaasia työpisteen (kyllä vaan, se on muuttanut takaisin vanhalle paikalleen) päälle. Täydellistä helminauhaketjuprinttiä rikkomaan  valitsin Splashes printin. Roiskeet, jotka ainakin minä miellän epätäydelliseksi, epäonnistumiseksi ja muuksi negatiivissävytteiseksi.

 

DSC_0385%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0380%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Mutta huomaatteko kuinka tässä kollaasissa roiskeet ottavat oman paikkansa ja kokonaisuus onkin yllättävä. Ei liian täydellinen mutta silti varsin vahva kokonaisuus. Kuten printtikollaasiin myös elämään tarvitaan roiskeita rikkomaan täydellisyyden illuusiota. Sillä illuusiotahan se vaan on.

 

DSC_0398%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0430%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Millaisen kollaasin sinä loisit Walldesign printeistä? Kurkkaa valikoima täältä ja valitse kollaasiisi kolme (3) A4 kokoista printtiä. Kirjoita tai linkitä valintasi kommenttikenttään mahdollisten perustelujen kera ja olet mukana arvonnassa, jossa voit voittaa kollaasiin valitsemasi printit. Lisäarpoja voit saada kaksi. Yhden tykkäämällä Rauharentolan Facebook sivusta ja toisen niin ikään tykkäämällä mutta tällä kertaa Walldesignin Facebooksivusta. Kirjoita kommenttiisi monellako arvalla olet mukana. Arvonta alkaa nyt ja päättyy 22.6.2016 klo. 23.59. Onnea arvontaan ihan jokaiselle.

 

DSC_0406%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

P.S. Walldesignin löydät myös Instagramista @walldesign_fi.

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *