Pieniä sisustushankintoja osa 2. Piristystä olohuoneeseen

Sateisten päivien pieninä sisustushankintoina klikkailin netistä myös muutamia uusia  koristetyynynpäällisiä olohuoneeseen. Kuten ehkä jo tiedätkin mä tykkään sisustaa tyynyillä. Niillä saa helposti muokattua huoneen tyyliä ja värimaailmaa ilman suurempia ponnisteluita. Meillä siis tyynyillään usein, vaihdetaan tyynyjä ja nautitaan  pienistä muutoksista.

 

DSC_0125%20%282%29.jpg

 

DSC_0124%20%282%29.jpg

 

Finlaysonin ja Hannu Väisäsen yhdessä suunnittelemasta uutuusmallistosta löytyy ihanat Kuru koristetyynynpäälliset. Vahvaa mustavalkoista puuvillapanamaa olevat tyynynpäälliset vaativat sisälleen jämäkän tyynyn. Munkin on siis suunnattava sisätyyny ostoksille, jotta tämä hurjan kaunis ja yksinkertainen kuosi pääsee oikeuksiinsa. Kurun rinnalle hiukan graafista kuviointia ja tuttua ja turvallista raitaa. Mä tykkään kovasti näiden tyynyjen yhdistelmästä ja luotan edelleen mustavalkoisen voimaan.

 

DSC_0148%20%283%29.jpg

 

Ihanaa alkanutta aurinkoista viikkoa. Nautitaan.

 

 

 

 

5 kommenttia “Pieniä sisustushankintoja osa 2. Piristystä olohuoneeseen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *