ViitaNordic: Lungi (sis.alekoodin)

Yhteistyössä: ViitaNordic Oy

 

Perinteikästä ja yksinkertaista suomalaista muotoilua, joka ammentaa inspiraatiota mistäpä muualta kuin suomalaisesta luonnosta. ViitaNordicin takaa löytyy  suomalais-sveitsiläinen pariskunta,  jonka yrityksen kantavana ajatuksena on laatu, muotoilu, luonto ja hyvinvointi. Yrityksen yhtenä tärkeimpänä tehtävänä on edistää suomalaisen osaamisen ja laadun tuntemusta maailmalla.

ViitaNordic tuotteet valmistetaan Suomessa.Tuotteiden valmistuksesta vastaa kaksi perinteikästä tekstiilialan yritystä VM-Carpet Oy ja Viita-ahon Mattokutomo. ViitaNordicin valikoimaan kuuluu designmattojen lisäksi ainutlaatuisia Lungi-tyynyjä.

 

DSC_0194%20%283%29%20rauharentola.jpg

 

Mattojen tapaan suurilla lattiatyynyillä saadaan sisustukseen tuotua lisää syvyyttä, lämpöä ja pehmeyttä. Kun muut tekstiilit ja huonekalut ovat neutraalin värisiä ja muodoltaan yksinkertaisia, voi tyynyillä tehdä isoja muutoksia niin  tunnelma- kuin värimaailmaankin. Tai sitten voi vaan pelata varman päälle minun tavallani ja pysyä hallitsevassa värimaailmassa ja tuoda siihen vain lisää pehmeyttä suurehkolla tyynyllä.

 

DSC_0245%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0277%20%283%29%20rauharentola.jpg

 

Nuo lattiatyynyt sopii erityisen hyvin, pienten  ja miksei myös isompien ihmisten pepun alle, lattialla loikoiluun ja tietenkin myös majaleikkeihin. Jos meillä lapset saisivat päättää, ei meillä varmaan olisi sohvaa ollenkaan vaan olohuoneseessa olisi kasa erikokoisia ja näköisiä tyynyjä. Ja eihän se oikeastaan olisi hullumpi ajatus ollenkaan. Tarina muuten kertoo, että ajatus näistä tyynyistä syntyi alunperin hetkinä, kun perheen isä laittoi lapsia iltaisin nukkumaan ja makoili lattialla sängyn vieressä. Lattia ja pelkkä matto olivat liian kovia, siksi piti keksiä jotain pehmeää, mutta ehdottomasti tyylikästä. Hyödyntäen perheen osaamista suunniteltiin sitten ihanan mahtavat Lungi-tyynyt.

 

DSC_0244%20%282%29rauharentola%20viitano

 

Meidän Lungi -tyyny on nimeltään KARI ja sen päävärinä on vaaleanharmaa ja läpi tyynyn kulkee tummempia harmaita raitoja. Kooltaan se on 73 x 73. Käsityönä valmistetut Lungi – tyynyt ovat kaikki uniikkeja kappaleita. Tyyny on jykevän ryhdikäs ja kestää varmasti myös kovemmassa käsittelyssä. Maton hapsut on jätetty hauskasti näkyviin ja ihan oman fiiliksen/tyylin mukaan ne voi joko jättää näkyviin päällipuolelle tai kääntää ne lattiaa vasten. Tyynyjä on saatavilla neljässä eri koossa,  joten myös varsin näyttävän tyynykokonaisuuden luominenkin on mahdollista.

 

viita%204.jpg

 

viita%203.jpg

 

 

Millainen olisi sinun Lungi-tyynysi?
 

Nyt voit saada omasi alennettuun hintaan, sillä ViitaNordic tarjoaa Rauharentolan lukijoille -15% alennuksen tuotteistaan koodilla RAUHARENTOLA15 ja koodi on voimassa 31.08.2016 asti.

 

viita%201.jpg

2 kommenttia “ViitaNordic: Lungi (sis.alekoodin)

  1. Upeita tyynyjä kaikki, kelpais kyllä mulla<br />
    Osallistu Riviera Maisonin pyyhkeiden arvontaan mun blogissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *