Kierrätyskumikori

Riisikorit ovat löytäneet tiensä blogikoteihin ja niitä näkyy blogien lisäksi lähes kaikkialla aina sisustuslehdistä sosiaaliseen mediaan. Tämän syksyn blogikori lienee siis ehdottomasti tuo siro, etninen ja kauniin ruskea riisikori. Blogien aktiivikuluttajana olen ihastellut niitä kuitenkin jo kyllästymiseen asti toisten kodeissa ja päätin tälläkin kertaa kulkea korihankinnassani omia polkujani ja niinpä meille päätyi ”hittituote” muutaman vuoden takaa.

Kierrätetyistä autonrenkaista valmistettu kori on käsityötä ja kierrätystä parhaimmillaan. Tyylikkään yksinkertainen kori istuu meille varsin hyvin, vaikka ei ehkä tuokkaan sitä vaaleanruskean riisikorin raikkautta ja keveyttä.

 

DSC_0512%20%282%29.jpg

 

DSC_0519%20%282%29.jpg

 

DSC_0516%20%282%29.jpg

 

DSC_0510%20%282%29.jpg

 

DSC_0538.jpg

 

DSC_0508%20%282%29.jpg

 

Sateista sunnuntai-iltaa <3.
 

4 kommenttia “Kierrätyskumikori

  1. Hei, mistä tuon löytäisi. Just mietin päivällä tuon korin hankintaa. Monen vuoden kestävä hankinta ja käyttötarkoituksia olisi vaikka kuinka…

    1. Kyllä tälle voi keksiä hurjasti eri käyttötarkoituksia. Muutamissa sisustusliikkeissä olen näitä bongaillut mutta tämä meidän on ostettu niinkin eksoottisesta kaupasta kuin Biltema. Ja hintakaan ei päätä huimannut :).

    1. Kiitos Pia. Blogimaailmassa tulee tiettyjen tuotteiden osalta nopeasti sellainen ähky, ja niin kävi juuri sen riisikorinkin osalta. Kätevähän se on, kun voi taitella fiiliksen ja käyttötarkoituksen mukaan vähän erimalliseksi. Mutta jotain erilaista on välillä ihan kiva katsella. Ihanaa syksyä ja täytyypä taas käydä kurkistelemassa sun blogiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *