Syksyinen sisustaja

Vaikka kevään ensimmäiset lämpimät villasukkavarpaita kutittelevat auringonsäteet saavatkin kroppani heräämään talvihorroksesta ja sisustushormonit hyrräämään on syksy kuitenkin minulle sitä rakkainta ja aktiivisinta sisustusaikaa. Kodista tehdään kotoisa ja lämmin talvipesä paukkupakkasia ja talven viimoja varten. Tänä syksynä meillä sisustetaan harmaan eri sävyillä, ripauksella kaunista tammen sävyä yhdistettynä raikkaan valkoiseen. Erityisen lähellä on luonnonmateriaalit ja pehmeys kovien kontrastien sijaan. Vähän on edelleen enemmän ja siksi uusien hankintojen tieltä onkin lähtenyt monta tavaraa/huonekalua uusiin koteihin, tuomaan lämpöä ja kodikkuutta.

Kokosin muutaman kollaasin Elloksen mielenkiintoisista sisustussyksyn tuotteista. Laadukasta Spiraa, leikkisiä Littlephant kuoseja ja syksyn sisustushitti samettia ja luonnonvärejä ja -materiaaleja.

 

ellos%20kollaasi.jpg

 

ellos%20kollaasi%202.jpg

 

Elloksella on muuten käynnissä sisustuskamppis, jossa saat 20% alennusta kodinvalikoimasta. Ale koskee myös huonekaluja ja tuotemerkkejä.

Kurkkaa koko valikoima täältä.

 

Tarjousehdot:

Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia kodintekstiilejä, sisävalaisimia, sisustustuotteita, tapetteja, mattoja ja huonekaluja. Alennus on voimassa 21.8.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Odd Molly -tuotteisiin eikä Design by -tuotteisiin.

 

Millainen on sinun sisustussyksysi?

 

(Kuvat: Ellos.fi)

 

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *