Seinäinspiraatiota Habitare messuilta

Ristipistoja seinälläkö? Ehei vaan kysymyksessä on Tikkurilan TUNTO maalattava struktuuritapetti, jonka väriä voi vaihtaa. Tunto struktuuritapetti maalataan siis kiinnityksen jälkeen ja kun maalattuun sävyyn kyllästyy sen voi maalata uudelleen. Mä ihastuin Habitaressa tähän  käsityöhenkiseen uutuuskuosiin, joka kantaa nimeä REITTI. Se on kuin seinälle tehty suuri ristipistotyö, joka toisi varmasti  persoonallista ilmettä kotiin missä ikinä sitä keksisikään käyttäkään. Tätä haluan ehdottomasti testata pienellä seinäalalla, kunhan saan vaan sopivan sävyn valittua.

 

DSC_0093%20%282%29.jpg

 

DSC_0092%20%282%29.jpg

 

DSC_0098%20%282%29.jpg

 

Suurilta seinäpinnoilta sujuvasti vähän pienempiin kodin pintoihin ja tarkemmin keittiön välitilaan. Uskokaa tai älkää mä olen miettinyt läpi kaikki vaihtoehdot aina dc-fixistä sisustuspaneeleihin ja silti ollaan samassa pisteessä, välitila on entisellään. Messuilla tutustuin kuitenkin taas yhteen uuteen varteenotettavaan vaihtoehtoon, Teuvo Lomanin suunnitelemaan Itä-Helsingin Lasin valmistamaan välitilalasi mallistoon. Mielenkiintoinen kuosi ja värikin löytyi varsin nopeasti itse suunnittelijan kanssa käydyn pienen jutusteluhetken päätteeksi.

 

DSC_0104%20%282%29.jpg

 

Kuten kuvasta näkyy oikeassa valaistuksessa lasipinta heijastaa kauniisti työpödälle sijoitettuja esineitä. Ja on hillityn kaunis, vaikka printtikuvio olisikn hiukan räväkämpi.

 

DSC_0102%20%283%29.jpg

 

Ruokkiiko nämä sinun aistejasi?

 

 

 

 

2 kommenttia “Seinäinspiraatiota Habitare messuilta

  1. Mitenkäs tänne blogiin pääsee lukijaksi? Liityn ehdottomasti, koska aiheesi ovat kiinnostavia, DIY jutut joita minäkin ten aina välillä. Aivan mahtava blogi sinulla.

    1. Iso kiitos Anne. Blogger alustalle ominaista lukijapaneelia meillä ei täällä Casan alustalla valitettavasti ole. Seuraaminen onnistuu parhaiten Facebookin kautta, jonne päivittyy kaikki postaukset lähes reaaliajassa sekä niiden lisäksi ihan omaa extra sisältöä. Blogia voi toki seurata myös blogit.fi tai bloglovinin kautta. Ihanaa saada sinut mukaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *