Kerro kauden Silverjungle suosikkisi ja voita lahjakortti

Yhteistyössä: Silverjungle

Meidän tämän syys- ja talvikauden ehdottomiin Silverjungle suosikkeihin kuuluvat Meidän Perhe – lehden jutussakin esiintyneet ihanuudet  Peplum tunikat ja raitatrikoot, Est. 02-tunikat, hurjia pääkalloja ja kaudesta toiseen aina yhtä kivoja tähtiä unohtamatta.

 

lifestylejuttu%2013%20rauharentola.jpg
kuva: Piia Arnould / Meidän Perhe

 

lifestylejuttu%208%20rauharentola.jpg
kuva: Piia Arnould / Meidän Perhe

 

Tänään torstainana Silverjungle AW 2016 mallisto sai kivoja lisäyksiä, kun  DROP 3 julkaistiin. Tämän drop kolmosen tuotteista mä rakastuin heti collaritunikaan, jota mustan värin lisäksi on saatavana myös harmaana. Iso jee sille, että perheen isot miehetkin on taas huomioitu mallistossa. Ja tuo villadino hattu on vaan edeltäjänsä fleecedinon tapaan niin symppis. Se päässä ”karjuva” lapsikin muuttuu melko liikkikseksi, vaikka enhän mä tietenkään ole sellaista koskaan nähnyt.

Lyhyestä virsi kaunis. Näiden mallistonlisäyksien kunniaksi Rauharentolassa pyörähtää nyt käyntiin  30 eur:n Silverjungle lahjakorttiarvonta.

 

drop%203.jpg

 

drop%203%203.jpg

 

drop%203%202.jpg
Kuvat: Silverjungle

 

Linkitä kommenttiisi tämän kauden suosikkisi ja olet mukana arvonnassa. Arvonta alkaa än yy tee nyt ja päättyy tasan viikon päästä torstaina 17.11.2016 klo. 23.59. Koko malliston tuotteisiin pääset kurkkaamaan täällä.

Onnea arvontaan ja rentouttavaa torstai iltaa.

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *